LUENTOTALLENNUS
Välineet luentojen ja esitysten tallennukseen ja niiden esittäminen realiaikaisesti eli live-streamaus.

Digitaalinen luentotallennus ja esitysten live-streamaus on nykypäivää.  Digitaalinen tallennin muuntaa yhdestä tai useammasta kamera- tai PC-lähteistä tulevan materiaalin automaattisesti yhdeksi helpostii jaettavaksi tiedostoksi.  Tulos voidaan ikkunoida, jolloin siinä näkyy useampi lähde yhtäaikaisesti. Näin sitä on helppo katsella ja streamata lähiverkossa ja Internetissä. Tiedosto voidaan tallentaa joko paikallisesti tai verkossa  ja ajaa myös suoratoistona tai käsiteltynä verkkoon, vaikkapa Youtubeen.


INOGENI SHARE1

USB 3.0 kaksois-AV-muunnin  / vaihtaja. Kaksi sisääntuloa ja yksi USB3 stream. Voit ikkunoida kuvan (PIP-toiminne) ja liittää siihen audion. 

Laite ei tarvitse erilllisä ajureita. HDMI, DVI, NTSC/PAL tuloliitännät, audio sisään ja ulos, sisäinen USB3.0 hubi jossa 2 kpl USB3.0 liitäntää laajennustarkoituksiin sekä USB3.0 lähtö isäntäkoneelle.

Yhteensopiva 1080p60 asti. Yhteensopiva Windows ja Linux käyttöjärjestelmien kanssa. UVC-standardin tuki.  Sisäinen kuva-kuvassa ja side-by-side toiminto. INOGENI SHARE2

USB 3.0 kaksois-AV-muunnin  / vaihtaja mahdollistaa helpon ja luotettavan videon ja audion samanaikaisen kaappaamisen kahdesta HDMI/DVI/VGA tai CVBS lähteestä tietokoneelle luentotallennus-, videoneuvottelu ja streaming sovelluksiin.

Laite ei tarvitse erilllisä ajureita. HDMI, DVI, NTSC/PAL tuloliitännät, audio sisään ja ulos, sisäinen USB3.0 hubi jossa 2 kpl USB3.0 liitäntää laajennustarkoituksiin sekä USB3.0 lähtö isäntäkoneelle.

Yhteensopiva 1080p60 asti. Yhteensopiva Windows ja Linux käyttöjärjestelmien kanssa. UVC-standardin tuki.  Sisäinen kuva-kuvassa ja side-by-side toiminto. INOGENI SHARE2U

USB 3.0 kaksois-AV-muunnin  / vaihtaja mahdollistaa helpon ja luotettavan videon ja audion samanaikaisen kaappaamisen kahdesta HDMI/DVI/VGA tai CVBS lähteestä tietokoneelle luentotallennus-, videoneuvottelu ja streaming sovelluksiin.

Laite streamaa USB3-tasoista signaalia ja monitoroi samanaikaisesti HDMI ulostuloon.

Laite ei tarvitse erilllisä ajureita. HDMI, DVI, NTSC/PAL tuloliitännät, audio sisään ja ulos, sisäinen USB3.0 hubi jossa 2 kpl USB3.0 liitäntää laajennustarkoituksiin sekä USB3.0 lähtö isäntäkoneelle.

Yhteensopiva 1080p60 asti. Yhteensopiva Windows ja Linux käyttöjärjestelmien kanssa. UVC-standardin tuki.  Sisäinen kuva-kuvassa ja side-by-side toiminto. 


Matrox Monarch HD on ammattimainen valinta HD-tasoiseen signaalin stramaukseen verkkoon ja tallennukseen USB-muistille tai esimerksiksi YouTube, Facebook Live tai Ustream-palveluihin.  Kaksi yhtäaikaista streamia.

Laitteessa on HDMI sisään ja monitorointi. Se on erittäin helppo ja yksinkertainen käyttää ja hallita.

 


Matrox Monarch HDX on korkealaatuinen laite niin streamaukseen kuin myös luentotallennukseen. Laitteessa on kahden kanavan H.264 -streamaus sekä näiden tallennus.

HDMI- ja SDI-sisääntulot, kuin myös niiden monitorointi. Laitteessa myös frame sync ja audio mute.  Se on helposti hallittavissa joko Web-API ja Crestron-ohjauksella, painonapeilla ja erillisiää käyttöliittymillä.Matrox Monarch LTC on ammattimainen streameri ja luontotallennustyökalu.

Laitteessa on kaksi HDMI-sisääntuloa, SDI-sisääntulo sekä näille monitorointi. Frame sync ja audioiden mute, toimintojen ajastus. Kahden erillisen kanavan tallennus ja streamaus. H.264 preview stream. Hallittavissa mm painonapein, Web-pohjaisella sovelluksella, HTTP control APi.lla, Crestron moduulilla.

Monarch LTC- tuottaa MP4-muotoisia tallenteita H.264HP-enkoodauksella  joita voit helsposti  tallentaa myös SD-kortille. TS ja RTMP streamausprotokollat mahdollistavat streamauksen lähiverkkoon ja Intenetin CDN-palveluihin (Ustream, YouTubeLive…)
Reach Bee3

Kun halutaan tallentaa tai streamata joustavasti siirrettävällä järjestelmällä. Tällöin Reach Bee3 erinomainen vaihtoehto. Laite on kevyt, paino alle 2 kiloa ja stand-alone ratkaisuna se on helppo siirtää paikasta toiseen kulloisenkin tallennustarpeen mukaan. Siinä on 2 HDMI-videotuloa ja yksi HDMI-lähtö. Täysi HD- videoresoluutio. Audiotuloja on kaksi,  USB3-muistiliitännät. Muita tallennusmahdollisuuksia ovat FTP-serveri tai sisäinen 128G SSD-asema (optio). Bee3 tuottaa MP4-muotoisia tallenteita H.264HP-enkoodauksella. TS ja RTMP streamausprotokollat mahdollistavat streamauksen lähiverkkoon ja Intenetin CDN-palveluihin (Ustream, YouTubeLive…)


Reach Bee7

(BEE70) on uudenaikainen luentotallennuslaite, joka toimii yhdessä BeeKeeper ja MediaCenter-hallintaohjelmiston kanssa. Se pystyy kaappaamaan koko opetustilanteen ja esityksen sisällön, mukaan lukien opettajan ja oppilaiden videokuvan sekö PPT luentosisällön. Bee7 tukee SD ja HD 1080p tulosignaaleja. Resoluutiot VGA: 640 x 480 – 1920 x 1080 . Kolme DVI-tuloliitäntää. Tallennetut videot ovat HTML5 yhteensopivia joten ne käyvät myös mobiililaitteille. Sisäinen muisti 500GB.Reach Bee8

Uuden sukupolven HD luentotallennuslaite tallentaa jopa kolmesta HD tasoisesta tuloliitännästä. Streamaa ulos jopa 5 livenä unicast streamia. Tallentaa joko 1T sisäiselle levylle tai USB liitäntään. HD-Video ja VGA tukee 1080 P signaalia.

Tallennusmuoto MP4. Laitteistolle oma erittäin helppokäyttöinen WEB-käyttöliittymä ja ohjelmistot niin PC, MAC kuin myös APP.si  iPad laitteille. Ohjattavissa WEB, RS – liittymillä. Ohjaa jopa 3 kpl PTZ-kameroita.


REACH BEE 9

Tallenniun yhdistää automaattisen seurannan,  lähteen kytkennän ja tallennustoiminnot. Se pystyy seuraamaan opettajan liikkettä, tunnistaa tarvittavan signaalilähteen vaihdon ja automaattisesti vaihtaa näkymää joko opettajan lähikuvan, koko esitysalueen, oppilaiden kuvan tai tietokonepresentaation.

Bee9 pystyy tallentamaan elokuvamuotoisen tai esitys- muotoisen tiedoston tarjoten monipuolisen katselukokemuksen. Bee9 voidaan hyödyntää myös videoneuvottelujärjestelmien kanssa tai etä- opetuksessa.REACH CL4000PRO

On modulaarinen luentotallennuslaite, joka pystyy streamaamaan ja tallentamaan jopa neljää HD tasoista, VGA, tai SD-videolähdettä. Laite voidaan räätälöidä kulloiseenkin tarpeeseen erilaisten liitäntämodulien avulla. CL4000PRO soveltuu tilanteisiin, jossa halutaa streamata ja tallentaa useampaa erillistä videosignaalia samanaikaisesti. Web-käyttöliittymä ja mahdollisuus katsella sisältöä suoraan Flash ja HTML5 toistimilla. (kysy lisää input-moduleista).

Laite tallentaa tiedostot MP4 muodossa.REACH Medical Master MM3000

Erityisesti medical-tarpeisiin suuniteltu tallennin, Laite on kompakti digitaalitallennin kaksisuuntaisella intercom-ääniyhteydellä. MM3000 kykenee tallentamaan ja yhdistämään automaattisesti kolme HD-videosignaalia ja audion yhdeksi yhteensopivaksi MP4 tiedostoksi joka on helposti jaettavissa edelleen.

Tallennuksen käynnistys painikkeesta tai polkimella (yksittäiskuva/video). Korkealuokkainen FullHD 1080p kuvanlaatu kolmelle videolähteelle. Ammattitason SDI, SD ja DVI-liitännät sekä RS-232 ohjaus. Tallennus 1T kiintolevylle tai ulkoiselle USB-muistille. Myös FTP-verkkotallennusoptio. Kaksisuuntainen (intercom) äänikommunikaatio. Optinen kuituyhteys etänäytölle. Medical TE ohjelmisto web-käyttöliittymällä.REACH REX SERVER 48

Helppokäyttöinen multimediapalvelin joka pystyy tallentamaan videosignaalin ja audiosignaalin samanaikaisesti yhteensä 48 enkooderilta. H.264 live-streaming. Web-pohjainen hallintakäyttöliittymä. VOD-käytössä MP4 tiedostoformaatti. Sisäinen kiintolevy 4TB, ulkoinen tallennus NAS sekä Media Center kuormituksen tasoitus. Mediatoistin esim. VLC, Flash Player, Reach MediaPlyer, HTML5.


REACH YC300

yCat on Reachin uusin tuote, joka toimii täysin langattomasti. Sitä voidaan hyödyntää mm. videoiden tuottamiseen, esikatseluun, tallennukseen sekä erilaisten tapahtumien, urheilun ja kokousten live-streamaamiseen. Laite on varustettu reilun kokoisella kosketusnäytöllä ja on yksinkertainen rakenteeltaan sekä helppokäyttöinen. yCat tukee 3.a kameraa sekä yhtä VGA signaalia. Käyttäjä voi valita minkä tahansa näistä neljästä signaalista live-streamaukseen ja tallentamiseen, tai luoda MP4 tiedoston ja tallentaa se paikalliselle kiintolevylle. yCat tukee myös paikallista toistoa ja haluttaessa tallenteen voi siirtää erilliselle USB-muistitikulle.

LUMENS VS-LC101

Suosittu, helppokäyttöinen luentotallennusjärjestelmä. Tukee jopa 4.ää ohjelmalähdettä HDMI/VGA/RJ-45 liitännöillä. Graafinen käyttöliittymä ja helppo asennus ovat ominaisuuksia joita käyttäjät arvostavat.