LUENTOTALLENNUSVälineet luentojen ja esitysten tallennukseen ja niiden esittäminen realiaikaisesti eli live-streamaus.

Digitaalinen luentotallennus ja esitysten live-streamaus on nykypäivää.  Digitaalinen tallennin muuntaa yhdestä tai useammasta kamera- tai PC-lähteistä tulevan materiaalin automaattisesti yhdeksi helpostii jaettavaksi tiedostoksi.  Tulos voidaan ikkunoida, jolloin siinä näkyy useampi lähde yhtäaikaisesti. Näin sitä on helppo katsella ja streamata lähiverkossa ja Internetissä. Tiedosto voidaan tallentaa joko paikallisesti tai verkossa  ja ajaa myös suoratoistona tai käsiteltynä verkkoon, vaikkapa Youtubeen.


Reach Bee3  7″

Kun halutaan tallentaa tai streamata joustavasti helppokäyttöisellä järjestelmällä. Tällöin Reach Bee3 erinomainen vaihtoehto jossa on erittäin selkeä ja helppökäyttöinen käyttöliittymä mitä hallitaan 7″ touch-screen panelillla.

Laite on tukevall aalumiinikotelolla varustettu. Sillä on painoa alle 2 kiloa joten stand-alone ratkaisuna se on helppo siirtää paikasta toiseen kulloisenkin tallennustarpeen mukaan. Siinä on 2 HDMI-videotuloa ja yksi HDMI-lähtö. Täysi HD- videoresoluutio. Audiotuloja on kaksi.

Bee3 voit tallentaa joko kumpaa tahansa tulosignaalia tai liittää ne yhteen rinnakkain tai PIP-toiminnolla. Tämän valinnan voi tehdä myös aktiivisesti tallennuksen aikanakin.

Tallennus joko USB3-muistiin,  FTP-serverille tai sisäinen 128G SSD-asema (optio). Bee3 voidaan liittää myös Kaltura- / Matterhorn -tyyppisiiin järjestelmiin. Bee3- tuottaa MP4-muotoisia tallenteita H.264HP-enkoodauksella. TS ja RTMP streamausprotokollat mahdollistavat streamauksen lähiverkkoon ja Intenetin CDN-palveluihin (Ustream, YouTubeLive…)
Uutuus Reach Bee3 Plus  10″ 

Bee 3 ver 10″ on päivitetty vastaamaan entistä tarkemmin käyttäjien tarpeita ja toiveita.

Uutta ovat kirkas 10″ touchpanel, jolla hallitset toimintoja ja monitoroit kuvaa. Siinä on myös on myös entistä enemmän sisäistä tallennustilaa. Voit tallentaa USB3 porttiin,  mutta myös sisäiseen 128 G SSD levylle.  Tarvittaessa se voidaan varustaa aina 1 T tai 1512 G levyillä.

Bee3 Plus on ohjattavissa RS ohjauksella 232/485 portin kautta. Sillä voidaan ohjata myös Visca/RS-käskyin PTZ-kameraa.

Käytössä edelleen kaksi HDMI sisääntuloa. mutta myös LAN- liitännällä IP-kameran. Näin käytössä on kaikkiaan kolme ohjelmalähdettä.

Uutta ovat myös räkkiasennusmahdollisuus, sekä uusi raikkaan tumma väri.

Bee3 Plus voidaan liittää myös Kaltura- / Matterhorn -tyyppisiiin järjestelmiin. Bee3-Plus  tuottaa MP4-muotoisia tallenteita H.264HP-enkoodauksella. TS ja RTMP streamausprotokollat mahdollistavat streamauksen lähiverkkoon ja Intenetin CDN-palveluihin (Ustream, YouTubeLive…)
Reach Bee8

Uuden sukupolven HD luentotallennuslaite tallentaa jopa kolmesta HD tasoisesta tuloliitännästä. Streamaa ulos jopa 5 livenä unicast streamia. Tallentaa joko 1T sisäiselle levylle tai USB liitäntään. HD-Video ja VGA tukee 1080 P signaalia.

Tallennusmuoto MP4. Laitteistolle oma erittäin helppokäyttöinen WEB-käyttöliittymä ja ohjelmistot niin PC, MAC kuin myös APP.si  iPad laitteille. Ohjattavissa WEB, RS – liittymillä. Ohjaa jopa 3 kpl PTZ-kameroita.


REACH BEE 9

Tallenniun yhdistää automaattisen seurannan,  lähteen kytkennän ja tallennustoiminnot. Se pystyy seuraamaan opettajan liikkettä, tunnistaa tarvittavan signaalilähteen vaihdon ja automaattisesti vaihtaa näkymää joko opettajan lähikuvan, koko esitysalueen, oppilaiden kuvan tai tietokonepresentaation.

Bee9 pystyy tallentamaan elokuvamuotoisen tai esitys- muotoisen tiedoston tarjoten monipuolisen katselukokemuksen. Bee9 voidaan hyödyntää myös videoneuvottelujärjestelmien kanssa tai etä- opetuksessa.INOGENI SHARE1

USB 3.0 kaksois-AV-muunnin  / vaihtaja. Kaksi sisääntuloa ja yksi USB3 stream. Voit ikkunoida kuvan (PIP-toiminne) ja liittää siihen audion. 

Laite ei tarvitse erilllisä ajureita. HDMI, DVI, NTSC/PAL tuloliitännät, audio sisään ja ulos, sisäinen USB3.0 hubi jossa 2 kpl USB3.0 liitäntää laajennustarkoituksiin sekä USB3.0 lähtö isäntäkoneelle.

Yhteensopiva 1080p60 asti. Yhteensopiva Windows ja Linux käyttöjärjestelmien kanssa. UVC-standardin tuki.  Sisäinen kuva-kuvassa ja side-by-side toiminto. INOGENI SHARE2

USB 3.0 kaksois-AV-muunnin  / vaihtaja mahdollistaa helpon ja luotettavan videon ja audion samanaikaisen kaappaamisen kahdesta HDMI/DVI/VGA tai CVBS lähteestä tietokoneelle luentotallennus-, videoneuvottelu ja streaming sovelluksiin.

Laite ei tarvitse erilllisä ajureita. HDMI, DVI, NTSC/PAL tuloliitännät, audio sisään ja ulos, sisäinen USB3.0 hubi jossa 2 kpl USB3.0 liitäntää laajennustarkoituksiin sekä USB3.0 lähtö isäntäkoneelle.

Yhteensopiva 1080p60 asti. Yhteensopiva Windows ja Linux käyttöjärjestelmien kanssa. UVC-standardin tuki.  Sisäinen kuva-kuvassa ja side-by-side toiminto. INOGENI SHARE2U

USB 3.0 kaksois-AV-muunnin  / vaihtaja mahdollistaa helpon ja luotettavan videon ja audion samanaikaisen kaappaamisen kahdesta HDMI/DVI/VGA tai CVBS lähteestä tietokoneelle luentotallennus-, videoneuvottelu ja streaming sovelluksiin.

Laite streamaa USB3-tasoista signaalia ja monitoroi samanaikaisesti HDMI ulostuloon.

Laite ei tarvitse erilllisä ajureita. HDMI, DVI, NTSC/PAL tuloliitännät, audio sisään ja ulos, sisäinen USB3.0 hubi jossa 2 kpl USB3.0 liitäntää laajennustarkoituksiin sekä USB3.0 lähtö isäntäkoneelle.

Yhteensopiva 1080p60 asti. Yhteensopiva Windows ja Linux käyttöjärjestelmien kanssa. UVC-standardin tuki.  Sisäinen kuva-kuvassa ja side-by-side toiminto. 


Matrox Monarch HD on ammattimainen valinta HD-tasoiseen signaalin stramaukseen verkkoon ja tallennukseen USB-muistille tai esimerksiksi YouTube, Facebook Live tai Ustream-palveluihin.  Kaksi yhtäaikaista streamia.

Laitteessa on HDMI sisään ja monitorointi. Se on erittäin helppo ja yksinkertainen käyttää ja hallita.

 


Matrox Monarch HDX on korkealaatuinen laite niin streamaukseen kuin myös luentotallennukseen. Laitteessa on kahden kanavan H.264 -streamaus sekä näiden tallennus.

HDMI- ja SDI-sisääntulot, kuin myös niiden monitorointi. Laitteessa myös frame sync ja audio mute.  Se on helposti hallittavissa joko Web-API ja Crestron-ohjauksella, painonapeilla ja erillisiää käyttöliittymillä.Matrox Monarch LTC on ammattimainen streameri ja luontotallennustyökalu.

Laitteessa on kaksi HDMI-sisääntuloa, SDI-sisääntulo sekä näille monitorointi. Frame sync ja audioiden mute, toimintojen ajastus. Kahden erillisen kanavan tallennus ja streamaus. H.264 preview stream. Hallittavissa mm painonapein, Web-pohjaisella sovelluksella, HTTP control APi.lla, Crestron moduulilla.

Monarch LTC- tuottaa MP4-muotoisia tallenteita H.264HP-enkoodauksella  joita voit helsposti  tallentaa myös SD-kortille. TS ja RTMP streamausprotokollat mahdollistavat streamauksen lähiverkkoon ja Intenetin CDN-palveluihin (Ustream, YouTubeLive…)


REACH CL4000PRO

On modulaarinen luentotallennuslaite, joka pystyy streamaamaan ja tallentamaan jopa neljää HD tasoista, VGA, tai SD-videolähdettä. Laite voidaan räätälöidä kulloiseenkin tarpeeseen erilaisten liitäntämodulien avulla. CL4000PRO soveltuu tilanteisiin, jossa halutaa streamata ja tallentaa useampaa erillistä videosignaalia samanaikaisesti. Web-käyttöliittymä ja mahdollisuus katsella sisältöä suoraan Flash ja HTML5 toistimilla. (kysy lisää input-moduleista).

Laite tallentaa tiedostot MP4 muodossa.REACH Medical Master MM3000

Erityisesti medical-tarpeisiin suuniteltu tallennin, Laite on kompakti digitaalitallennin kaksisuuntaisella intercom-ääniyhteydellä. MM3000 kykenee tallentamaan ja yhdistämään automaattisesti kolme HD-videosignaalia ja audion yhdeksi yhteensopivaksi MP4 tiedostoksi joka on helposti jaettavissa edelleen.

Tallennuksen käynnistys painikkeesta tai polkimella (yksittäiskuva/video). Korkealuokkainen FullHD 1080p kuvanlaatu kolmelle videolähteelle. Ammattitason SDI, SD ja DVI-liitännät sekä RS-232 ohjaus. Tallennus 1T kiintolevylle tai ulkoiselle USB-muistille. Myös FTP-verkkotallennusoptio. Kaksisuuntainen (intercom) äänikommunikaatio. Optinen kuituyhteys etänäytölle. Medical TE ohjelmisto web-käyttöliittymällä.REACH REX SERVER 48

Helppokäyttöinen multimediapalvelin joka pystyy tallentamaan videosignaalin ja audiosignaalin samanaikaisesti yhteensä 48 enkooderilta. H.264 live-streaming. Web-pohjainen hallintakäyttöliittymä. VOD-käytössä MP4 tiedostoformaatti. Sisäinen kiintolevy 4TB, ulkoinen tallennus NAS sekä Media Center kuormituksen tasoitus. Mediatoistin esim. VLC, Flash Player, Reach MediaPlyer, HTML5.


REACH YC300

yCat on Reachin uusin tuote, joka toimii täysin langattomasti. Sitä voidaan hyödyntää mm. videoiden tuottamiseen, esikatseluun, tallennukseen sekä erilaisten tapahtumien, urheilun ja kokousten live-streamaamiseen. Laite on varustettu reilun kokoisella kosketusnäytöllä ja on yksinkertainen rakenteeltaan sekä helppokäyttöinen. yCat tukee 3.a kameraa sekä yhtä VGA signaalia. Käyttäjä voi valita minkä tahansa näistä neljästä signaalista live-streamaukseen ja tallentamiseen, tai luoda MP4 tiedoston ja tallentaa se paikalliselle kiintolevylle. yCat tukee myös paikallista toistoa ja haluttaessa tallenteen voi siirtää erilliselle USB-muistitikulle.

LUMENS VS-LC101

Suosittu, helppokäyttöinen luentotallennusjärjestelmä. Tukee jopa 4.ää ohjelmalähdettä HDMI/VGA/RJ-45 liitännöillä. Graafinen käyttöliittymä ja helppo asennus ovat ominaisuuksia joita käyttäjät arvostavat.