AVER- DOKUMENTTIKAMERAT


AVerVision  on markkinoiden johtava dokumenttikameravalmistaja.

Laitteille on ominaista korkea laatu ja erinomainen käytettävyys.


AverVision U10

USB- liityntäinen kompakti ja edullinen dokumenttikamera. SiinäSXGA resoluutio, kuvantoisto 30k/sek. Tässä sinulle digitaalisella 8x zoomilla ja mikrofonilla varustettu dokumenttikamera opetus-, koulutus ja Skype ym. videoneuvotteluympäristöön. Vaivaton virtaliitäntä USB kautta. Tehokas LED-valaisin ja Aver+ ohjelmisto. Aktiivitaulutuki.


AverVision U50 1080p

USB- liitännäinen dokumenttikamera 5M kennolla. Kuvanopeus 30k/sek. 8 x digitaalisella zoomilla ja mikrofonilla varustettu full HD tasoinen dokumenttikamera opetus-, koulutus- , Skype ym. videoneuvotteluympäristöön. Kolme USB-liitäntää. LED-valaisin ja Aver+ ohjelmisto. Kuvausala A3 vaakaan. Aktiivitaulutuki. USB-liitännän ansiosta ei tarvita erillistä virtalähdettä.


AVerVision U70+ 4K-dokumenttikamera

Ominaisuutena hämmästyttävän tarkka kuva. 13 M kamera 60 Hz taajuudella . Sopii erinomaisesti koulumaailmaan. U70+:ssä on nopea USB3.0 liitäntä, jonka ansiosta kamera pystyy välittämään aitoa videokuvaa 4K/2K resoluutiolla ja 60 k/s kuvausnopeudella. Virtansa kamera saa USB-liitännän kautta. 

Kamerassa 13M kenno. Kuvausala on suurempi kuin A3. LED-valo sekä sisäärakennettu mikrofoni tallennukseen. Soveltuu hyvin esim. koulukäyttöön sekä Skype- yhteyksiin tai esitysten AV-tallennukseen. Mukana tulee A+ Suite ohjelmistopaketti. 


AverVision M70HD

Teleskooppivartinen dokumenttikamera esitys- ja koulutuskäyttöön. HDMI-sisään ja -ulos. 5M  kamerapää. 12 x optinen zoom, 2 x AVerZoom ja 8 x digitaalinen. Kuvausala suurempi kuin A3. Notaatiomahdollisuus  pysäytyskuvalle.  2 x USB liitäntä. LED-valaisin. RS-232 ohjaus. Mukana A+ Suite kuvankaappaus ja -käsittelyohjelmisto. Yhden painalluksen tallennus.AverVision M17-13M


AverVision M17-13M

 

Uusi korkaluokkainen dokumenttikamera jossa vankka rakenne yhdistettynä korkealaatuiseen kuvaan. Kamerassa 13M kamerapää joka mahdollistaa FullHD kuvat 60 Hz taajuudella.  Ainutlaatuinen mobiili oppimisratkaisu. .

Säädettävä varsi ja erinomainen LED-valokamerassa on 35,2 kertainen zoom-toiminto. Siinä on myös  yhden painalluksen tallennus. Kamera on tehokas ja varastoituu pieneen tilaan 

Aver A+ Suite ohjelmisto ladattavissa notaatioita ja erilaisia toimintoja varten. AverVision F70W

 

Ainutlaatuinen mobiili oppimisratkaisu. Langaton dokumenttikamera jota voidaan hallita tabletilla. Appletit saatavana AppStoresta ja GooglePlaystä. Aver A+ Suite ohjelmisto. FullHD (1920×1080) resoluutio. 8 x kokonaiszoom. Sisäinen kuvamuisti 240 kuvaa, sekä tuki 32GB SD-muistikortille. LED-valaisin. Liitännät WiFi (2.4GHz / 5GHz 802.11a/b/g/n), HDMI-sisään ja HDMI-ulos, TV ulos, USB2.0. Mikrofoniliitäntä, audio HDMI-liitännän kautta. Akun kesto noin 8 tuntia.


AverVision TabCam.

Langaton kompakti HD-tasoinen kamera iPad ja Android laitteille. 30 kuvaa / sek, 3M pixeliä. Langaton yhteys kameran ja Tabin välillä. 16 x zoom.

Poistuva tuote.AverVision F17-8M

Huipputarkka joutsenkaulainen kompakti dokumenttikamera esitys- ja koulutuskäyttöön. HDMI sisään ja ulos. Suuri 8:n megapikselin CMOS-sensori. Yhteensä 27 x zoom. Kuvausnopeus 30k/sek. FullHD 1920 x 1080p lähtöresoluutio. Kuvausala A3+. USB- liitäntä, LED-valaisin. Sisäinen mikrofoni. PIP-kuva. Mukana A+ Suite kuvankaappaus ja -käsittelyohjelmisto. Yhden painalluksen tallennus. 


AverVision F50-8M

Huippuluokan joutsenkaulainen, kompakti dokumenttikamera esitys- ja koulutuskäyttöön. HDMI sisään ja ulos. Supertarkka 8:n megapikselin kamerapää  10 x optinen zoom, 1,25 x AVerZoom ja 16 x digitaalinen. Kuvausnopeus jopa 60k/sek. FullHD lähtöresoluutio. USB- liitäntä.  LED-valaisin. RS-232 ohjaus. Notaatiomahdollisuus hiirellä ilman PC:tä Mukana A+ Suite kuvankaappaus ja -käsittelyohjelmisto. Yhden painalluksen tallennus. 
Sphere2

Visualisointiohjelmisto, joka sisältää ClassSend virtuaalisen opetusverkon luokan langattomaan lähiverkkoon. Mahdollistaa jopa 30 oppilaan liittymisen järjestelmään omilta koneiltaan ja osallistumisen luokan toimintaan samanaikaisesti. Opettaja voi julkaista dokumenttikameralla tai dokumenttikameran kuvia oppilaskoneille. Oppilaat voivat tehdä merkintöjä kuviin ja palauttaa ne samantien takaisin opettajalle.  ClassSend ohjelmalisenssi opettajalle. Oppilas-appsit saat veloituksetta Internetistä.