AVER-KAMERAT


Aver WEB-kamerat ovat yhteensopivia kaikkien merkittävien WEB-neuvotteluohjelmien kanssa.

Aver kameroille on myönnetty Zoom sertifiointi.

 Zoom, Microsoft® Teams, Skype for Business, Skype™, Google Hangouts MeetIntel® Unite™RingCentralBlueJeansV-CubeLiveOnLifesizeZiipRoom, Cyberlink U Meeting®, TrueConf, Adobe Connect, Cisco WebEx®, Fuze, GoToMeeting™, Microsoft® Lync™, Vidyo, vMix, WebRTC, Wirecast, and XSplit.

Aver-kameroissa jopa 36 kk + 24 kk takuu.


Aver CC30

Ratkaisu helppoon esitysten ja luentojen, tapahtumien tallennukseen. Todellinen Plug and Play -laite. Aver CC30 sisältää korkealuokkaisen FullHD kameran ja siinä mikrofonin. Siinä on myös langaton mikrofoni. Helppo ja yksinkertainen käyttää. Monipuoleiset liitännät ja toiminnot. Yhteensopiva erilaisten esitys- ja tallennusjärjestelmien kanssa.


Aver VC320

Siirrettävä USB- liitännäinen videokonferenssikamera pieniin neuvottelutiloihin. Varustettu mikrofonilla ja kaiuttimella. Kamera on laadukas USB Plug-and-Play ratkaisu, joka voidaan liittää tietokoneisiin USB-kaapelilla. Kuva on vakio USB-signaalia. Tämä mahdollistaa yhteydet  yleisimpiin web-neuvotteluihin kuten Skype for Business, Google Hangouts™, Zoom™, WebEx™, Adobe Connect™, WebRTC, BlueJeans ym. sekä uusinpiin videuvotteluympäristöihin. Super-laajakulmainen optiikka kattaa helposti koko neuvottelutilan ilman vääristymistä. EZCrop on AVerin kasvojentunnistusteknologia, joka kohdistaa ePTZ-kameran videoneuvotteluun osallistuviin henkilöihin ja sovittaa heidät automaattisesti kuvaan.Aver CAM340+ 4K-kamera

Markkinoiden kentie paras web-kamera. rakennettu erityisesti Huddle Room- ja pieniin (etä-)neuvotteluhuone- sovelluksii.

Aito Ultra HD 4K resoluutioinen USB3.0-liitäntäinen neuvottelukamera. Kamerassa  mikrofoni ja taitettava jalusta. Kameran pohjassa myös kiinnityskierre kolmijalkaa varten. Helppo Plug-n-Play asennus, mitään ajureita ei tarvitse asentaa. Voit myös ladata verkosta kameran hallintaan ilmaisen Appsin PTZApp (Windows).


Aver VC322

Loistava ratkaisumalli web-neuvotteluihin pieniin ja keskisuuriin tiloihin. VC322 sisältää aidon 4K- PTZ-kameran ja siihen liitetyn korkatasoisen kaiutin-mikrofonijärjestelmän.

Kamerassa kaikki PTZ-toiminnot ja laajakulmainen (85 astetta) kuva. Järjestelmä toimii USB3 yhteydellä ja hyödyntää standardi USB-videoajureita. Et tarvitse erillisä ajureita tai konfigurointia.

Voit ohjata kameraa joko kaukosäätimellä, USB:n kautta esimerkiksi Skypen käyttöliittymästä tai hellpokäyttöisella APPS.illa.  VC322 on yhteensopiva kaikkien web-neuvotteluohjelmien kanssa kuten Skype, Zoom, Chrome, …Aver VB342+ SOUNDBAR

Korkealuokkainen kokonaisratkaisu pieniin ja keskisuuriin neuvottelutiloihin. Aver VB342+ soundbar-järjestelmästä löytyy markkinoiden parhaat komponentit nykyaikaiseen WEB-neuvotteluihin. 

Järjestelmä on helppokäyttöinen. Se toimii vakio USB-ajureilla. Sinun ei tarvitse ajaa erillisiä ajureita tai konfiguraatioita koneellesi. 

Kamera on parhaaksi testattua laatua. Sen aito 4K tasoinen kääntöpääkamerassa on loistavat vastavalo-ominaisuudet, 4 x zoom sekä laaja 120 -asteinen kuvakulma. Näet kaikki neuvotteluun osallistujat yhdellä kertaa eikä pikselit lopu kesken. Sen lisäksi kamerassa on SmartFrame-toiminne joka automaattisesti ottaa kuaan kaikki osallistuja. 

VB342+ sisältää myös korkealuokkaiset kaiuttimet ja mikrofonit. Näin kuulet ja tulet kuulluksi  tinkimättä laadusta.

Järjestelmä on helposti liitettävissä esitystilan näyttöön. Suora HDMI-liitäntä järjestelmän takaosassa mahdollistaa esityksen katselun ja monitoroinnin.

Liitäntöinä USB3 , HDMI, sekä erillinen audio vaikkapa puhelimellesi. Kamera on yhteensopiva lähes kaikkien suosituimpien WEB- ja videoneuvotteluohjelmien kanssa. USB-standardin tuki mahdollistaa helppot yhteydet Skype for Business, Google Hangouts™, Zoom™, WebEx™, Adobe Connect™, WebRTC, BlueJeans ym. -videoneuvotteluihin.   


Aver CAM540

Täysin uuden sukupolven 4K- PTZ-kamera WEB-neuvottelukäyttöön.

Kamerassa on valmiina Smart Framing (kohteen seuranta) mikä antaa täysin uudenlaisen mahdollisuuden tilaisuuden taltiointiin ja jakamiseen verkossa. Kamera liikkuu pehmeästi ja nykimättä mikä aikaansaa elokuvamaisen kuvan käännön. 

Kameran ominaisuuksia ovat mm 4K paneli, 19, 8 kertainen zoom, täydet PTZ-ominaisuudet sekä myös tracking toiminto. Kamera siis seuraa kohdetta automaattisesti. 

Liitäntänä nopea USB3 (USB2 yhteensopiva)

Kamera sopii käytettäväksi kaikkien yleisimpien web-neuvotteluiden kanssa. Se hyödyntää korkeatasoista USB-yhteyttä ja nk vakio video-ajureita. Varsinainen plug- and – play tuote. 

Voit ohjata sitä joko kaukosäätimellä, ladattavalla APPSilla tai esimerkiksi käyttämäsi ohjelman ohjauksilla. (esim Skype). USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Adobe Connect, Blue Jeans, CyberLink U Meeting®, Cisco WebEx®, Google Hangout, GoToMeeting™, Intel® Unite™, Microsoft® Lync™, Skype™,Skype for Business, V-Cube, vMix, WebRTC, Wirecast, XSplit, ZOOM


Aver VC520+

Helppokäyttöinen ja edullinen ratkaisu pienten- ja keskisuurien neuvotteluhuoneiden web-neuvotteluihin. VC520+ sisältää korkealuokkaisen 12 x optisella zoomilla varustetun PTZ-kameran ja sille pöytämikrofoni- kaiutinjärjestelmän.

Järjestelmä sopii käytettäväksi kaikkien yleisimpien web-neuvotteluiden kanssa. Se hyödyntää korkeatasoista USB-yhteyttä ja nk vakio video-ajureita. Varsinainen plug- and – play tuote. 

Voit ohjata sitä joko kaukosäätimellä, ladattavalla APPSilla tai esimerkiksi käyttämäsi ohjelman ohjauksilla. (esim Skype). USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Skype for Business, Google Hangouts™, Zoom™, WebEx™, Adobe Connect™, WebRTC, BlueJeans ym. -videoneuvotteluympäristöihin.   


Aver CAM520/530

Helppokäyttöinen Plug and Play-kamera jossa FullHD tasoinen ulostulo. 18 x optinen zoom, kääntöpäällä muistipaikat,  Liitäntöinä USB, HDM. Kamera on yhteensopiva lähes kaikkien suosituimpien videoneuvotteluohjelmien kanssa, liitettynä vain yhdellä USB-kaapelilla tietokeneelle. USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Skype for Business, Google Hangouts™, Zoom™, WebEx™, Adobe Connect™, WebRTC, BlueJeans ym. -videoneuvotteluympäristöihin.   Aver PTZ310

Uusi korkeatasoinen FullHD PTZ-kamera.  Loistavat liitännät, täydet PTZ-toiminnot, ja kamerassa aito 12 x optinen zoom. Kameran pehmeä liike antaa elokuvamaisen kuvansiirron. 

Kamerassa vakion Smart Framing (kohteen seuranta) toiminne. Näin kohteen seuraamine toimii automaattisesti ilman erillisiä kohdentajia.

Kamera on hallittavissa joko kauko-ohjaimella, RS232 käskyin, LAN yli ja LAN Visca- komennoin.

Liitäntöinä LAN (POE), HDMI, SDI, RS 232,.. Kamerassa on kaikki PTZ-kameran ominaisuudet. Lisäksi virransyöttö ja Visca ohjaus myös LAN-liitännän kautta. 


Aver PTZ330

Uusi korkeatasoinen FullHD PTZ-kamera.  Loistavat liitännät, täydet PTZ-toiminnot, ja kamerassa aito 30 x optinen zoom.

Kameran pehmeä liike antaa elokuvamaisen kuvansiirron. 

Kamerassa vakion Smart Framing (kohteen seuranta). Näin kohteen seuraamine toimii automaattisesti ilman erillisiä kohdentajia.

Kamera on hallittavissa joko kauko-ohjaimella, RS232 käskyin, LAN yli ja LAN Visca- komennoin.

Liitäntöinä LAN (POE), HDMI, SDI, RS 232,.. Kamerassa on kaikki PTZ-kameran ominaisuudet. Lisäksi virransyöttö ja Visca ohjaus myös LAN-liitännän kautta. AVER PTC500S

AVer PTC500S on päivitetty versio testivoittajasta ja  ammattilaisen valinta. Kamera hyödyntää seurannassa kahta optiikkaa, PTZ ja täyskuva. PTZ-kameran optinen zoom on kaikkiaan  30 kertainen.

Kamerassa on kaikkiaan kolme älykästä seuranta formaattia. Kameraan asetellaan kohdealue sekä 8 sille estoaluetta. Järjestelmä ei reagoi  jos satunnainen henkilö kulkee kohdealueen läpi.

Videokompressio on tehokas H.264. kamera myös lähettää videokuvaa IP-streamina ja se tukee ONVIF verkkoprotokollaa.  Liitännät 3G-SDI x 2, HDMI ja IP (RJ-45), RS