HUDDLE ROOM-/HENKILÖKOHTAISET KAMERAT


 

Näytä kuvaa ja jaa se esityksessäsi helposti ja hyvänlaatuisesti.

Huddle room käyttöön soveltuvissa kameroissa on lähtöporttina lähes aina myös supernopea USB-3. Tämä mahdollistaa riittävän nopean FullHD-tasoisen videokuvan siirron ilman kompressiot tai hidastuksia.

USB-portin tuottama signaali on vakio-tyyppinen UVC, (USB-videostandardi) ja se sopii yhteen kaikkien Windows, Android, Mac, Linux-laitteiden kanssa.  Et tarvitse  kameran käyttöön tai ohjaamiseen mitään erillisiä ajureita. Näin kamera on helppo käyttää  Skype-, Lync-, yhteyksissä tai tallentaessa luentoja, esityksiä.


Aver CC30

Ratkaisu helppoon esitysten ja luentojen, tapahtumien tallennukseen. Todellinen Plug and Play -laite. Aver CC30 sisältää korkealuokkaisen FullHD kameran ja siinä mikrofonin. Siinä on myös langaton mikrofoni. Helppo ja yksinkertainen käyttää. Monipuoleiset liitännät ja toiminnot. Yhteensopiva erilaisten esitys- ja tallennusjärjestelmien kanssa.

 

Aver VC320

Siirrettävä USB- liitännäinen videokonferenssikamera pieniin neuvottelutiloihin. Varustettu mikrofonilla ja kaiuttimella. Kamera on laadukas USB Plug-and-Play ratkaisu, joka voidaan liittää tietokoneisiin USB-kaapelilla. Kuva on vakio USB-signaalia. Tämä mahdollistaa yhteydet  yleisimpiin web-neuvotteluihin kuten Skype for Business, Google Hangouts™, Zoom™, WebEx™, Adobe Connect™, WebRTC, BlueJeans ym. sekä uusinpiin videuvotteluympäristöihin. Super-laajakulmainen optiikka kattaa helposti koko neuvottelutilan ilman vääristymistä. EZCrop on AVerin kasvojentunnistusteknologia, joka kohdistaa ePTZ-kameran videoneuvotteluun osallistuviin henkilöihin ja sovittaa heidät automaattisesti kuvaan.Aver CAM340

Erityisesti Huddle Room- ja pieniin (etä-)neuvotteluhuone- sovelluksiin kehitetty Ultra HD 4K resoluutioinen USB3.0-liitäntäinen neuvottelukamera.

Kamerassa on mikrofoni ja taitettava jalusta. Lisäksi kameran pohjassa on kiinnityskierre kolmijalkaa varten. Helppo Plug-n-Play asennus, mitään ajureita ei tarvitse asentaa. Lisävarusteena IR-kaukosäädin. Toimii vakio USB-ajureilla .

Voit ladata verkosta kameran hallintaan ilmaisen Appsin PTZApp (Windows) jolla saat esityksen tallennettua ja jaettua kuvan esim työpöydän tai kahden kameran välillä. Appsi myös streamaa esitystä esim YouTubeen.Aver VC322 4K neuvottelujärjestelmä

Korkealuokkanen aidolla 4 K  resoluutioisella kameralla varustettu täydellinen ja helppokäyttöinen esitysjärjestelmä joka on suunniteltu Skype- ja Web neuvotteluihin.  Laite on mainio erityisesti Huddle Room- ja pieniin (etä-) neuvotteluhuone- sovelluksiin.

JVC322 sisältää Ultra HD 4K resoluutioinen USB3.0-liitäntäinen neuvottelukameran jossa Sony optiikka (94 asteinen kuvakulma) . Kameraan liittyyy myös korkealuokkanen pöytämikrofoni-kaiutin.

 Helppo Plug-n-Play asennus, mitään ajureita ei tarvitse asentaa. Mukana myös IR-kaukosäädin. Toimii vakio USB-ajureilla .

Voit ladata verkosta kameran hallintaan ilmaisen Appsin PTZApp (Windows) jolla saat esityksen tallennettua ja jaettua kuvan esim työpöydän tai kahden kameran välillä. Appsi myös streamaa esitystä esim YouTubeen.Aver CAM540

Täysin uuden sukupolven 4K- PTZ-kamera WEB-neuvottelukäyttöön.

Kamerassa on valmiina Auto Framing (kohteen seuranta) mikä antaa täysin uudenlaisen mahdollisuuden tilaisuuden taltiointiin ja jakamiseen verkossa. Kamera liikkuu pehmeästi ja nykimättä mikä aikaansaa elokuvamaisen kuvan käännön.

Kameran ominaisuuksia ovat mm 4K paneli, 19, 8 kertainen zoom, täydet PTZ-ominaisuudet sekä myös tracking toiminto. Kamera siis seuraa kohdetta automaattisesti. 

Liitäntänä nopea USB3 (USB2 yhteensopiva)

Kamera sopii käytettäväksi kaikkien yleisimpien web-neuvotteluiden kanssa. Se hyödyntää korkeatasoista USB-yhteyttä ja nk vakio video-ajureita. Varsinainen plug- and – play tuote. 

Voit ohjata sitä joko kaukosäätimellä, ladattavalla APPSilla tai esimerkiksi käyttämäsi ohjelman ohjauksilla. (esim Skype). USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Adobe Connect, Blue Jeans, CyberLink U Meeting®, Cisco WebEx®, Google Hangout, GoToMeeting™, Intel® Unite™, Microsoft® Lync™, Skype™,Skype for Business, V-Cube, vMix, WebRTC, Wirecast, XSplit, ZOOMAver VB342 SOUNDBAR

Korkealuokkainen kokonaisratkaisu pieniin ja keskisuuriin neuvottelutiloihin.

Aver VB342  soundbar-järjestelmästä löytyy markkinoiden parhaat komponentit nykyaikaiseen WEB-neuvotteluihin. 

Järjestelmä on helppokäyttöinen. Se toimii vakio USB-ajureilla. Sinun ai tarvitse ajaa erillisiä ajureita tai konfiguraatioita koneellesi. 

Kamera on testattua laatua. Se on  4K tasoinen kääntöpääkameras jossa  loistavat vastavalo-ominaisuudet, 4 x zoom sekä laaja 94 -asteinen kuvakulma. Näet kaikki neuvotteluun osallistujat yhdellä kertaa eikä pikselit lopu kesken.

VB342 sisältää myös korkealuokkaiset kaiuttimet ja mikrofonit. Näin kuulet ja tulet kuulluksi  tinkimättä laadusta.

Järjestelmä on helposti liitettävissä esitystilan näyttöön. Suora HDMI-liitäntä järjestelmän takaosassa mahdollistaa esityksne katselun ja monitoroinnin.

Liitäntöinä USB3 , HDMI, sekä erillinen audio esimerkiksi puhelimelle. Kamera on yhteensopiva lähes kaikkien suosituimpien videoneuvotteluohjelmien kanssa. USB-standardin tuki mahdollistaa helppot yhteydet Skype for Business, Google Hangouts™, Zoom™, WebEx™, Adobe Connect™, WebRTC, BlueJeans ym. -videoneuvotteluympäristöihin.   Aver VC520 / VC530

Ammattitason business- videoyhteistyöväline keskisuuriin ja suuriin neuvotteluhuoneisiin. Se on yhteensopiva lähes kaikkien suosituimpien videoneuvotteluohjelmien kanssa, liitettynä vain yhdellä USB-kaapelilla tietokeneelle. USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Skype for Business, Google Hangouts™, Zoom™, WebEx™, Adobe Connect™, WebRTC, BlueJeans ym. -videoneuvotteluympäristöihin. Järjestelmässä on 12X optisella zoomilla varustettu kääntöpääkamera.  Järjestelmässä on keskitin joka sisältää 10W:n kaiuttimen, suuntaavan mikrofonin sekä kaapeli linkkinä.  TELYCAM TLC-200-U3S

Edullinen ja laadukas USB3-liitännäinen neuvottelukamera. Se on suunniteltu Huddle room käyttöön. Laitteessa FullHD Sony-kenno ja USB3.0-lähtö.  Videosignaali, kameran hallinta ja virransyöttö yhdellä USB-kaapelilla. Ultralaaja 108 asteen kuvakulma. Kamera on yhteensopiva useimpien neuvottelusovellusten hanssa. 4 x zoom. Kätevä jalusta joka sopii monitorin tai PC:n päälle, kolmijalalle sekä pöytäasennukseen


Telycam TLC-400-U3 POISTUNUT MALLI  KORVAAVA TUOTE TLC-300-U3 M5

Edullinen FullHD PTZ-kamera Lync/Skype- käyttöön. Siinä on yhtäaikainen DVI ja USB3 ulostulo. 2,1 MP Sony CMOS kenno. Laajakulmainen, 105 asteinen zoom-optiikka (3 X). Kaikki PTZ-toiminnot ohjattavissa. 128 asento- ja zoom muistipaikkaa. Ohjattavissa RS, USB, IR-kaukosäätimellä.TELYCAM TLC-300-U3

Täysiverinen edullinen ja laadukas PTZ-kamera myös Lync/Skype käyttöön. Liitännät USB3.0 1080p/30fps, DVI-I (HDMI) lähtö. Laadukas 12MP HD CMOS kuvakenno. Pitkä 12 X optinen zoom. 128 muistipaikkaa. RS- ja IR-ohjaukset. Kamera on ohjattavissa myös suoraan Skype for Business ohjelman käyttöliittymästä käsin.


Lumens VC-B30U

FullHd tasoinen PTZ-kamera missä 12 x optinen zoom, USB3 ja HDMI ulostulot.Ohjattavissa USB, RS232 ja IR kauko-ohjaimella. Yhteensopiva kaikien yleisimpien käyttöjärjestelmien ja WEB- neuvottelujärjestelmien kanssa. Erinomainen valinta Huddle room käyttöön.iSMART AMC-E200T Room Tracker

Tämä on Huddle room ja videoneuvottelukäyttöön suunniteltu erikoiskamera. Se kuvaa ja seuraa automaattisesti osallistujia. Osallistujien määrän lisääntyessä kamera skaalaa kuvan uudelleen ja kohdistaa automaattisesti näyttämään koko ryhmää. Kamerassa myös “perinteinen” seuranta. 2 erillistä optiikkaa. Seuraavassa kamerassa on 12 x optinen zoom. Yleiskamerassa on laaja 86 asteen kuvakulma. Laitteessa on erittäin monipuoliset liitännät kuten audio, DVI-D, SDI, USB.3.0 sekä IP-streaming. Kameran on ohjattavissa RS-, LAN- ja IR-kaukosäätimellä.  Sitä voidaan käyttää myös kuin normaalia PTZ-kameraa.

 


Esittelyvideo