TUOTTEET


DIGITAALINEN MAINONTA  

Mediatoistimet ja FullHD- ja 4K-playerit. Näyttöratkaisut ulko- ja sisätiloihin, hyllynreuna-näytöt, videoseinäratkaisut, ovenpielinäytöt.


 

DOKUMENTTIKAMERAT  

Kurjenkaulaiset-, alavalolliset-, kattokiinnitteiset- dokumenttikamerat.


KOHDETTA AUTOMAATTISESTI SEURAAVAT KAMERAT

Kohteeseen automaattisesti lukkiutuvat ja sitä seuraavat kamerat ja järjestelmät.


LATAUSVAUNUT JA -KALUSTEET

Latausvaunut ja -kalusteet Laptop:ien , tablettien ja muiden luokkien päätelaitteiden säilytykseen, lataukseen sekä synkronointiin. 


LUENTOTALLENNUS  

Luento- ja medical-tallentimet sekä näiden varusteet.


PTZ-/ROBOTTIKAMERAT  

Kamerat tilavalvontaan, videoneuvotteluun, USB-, verkko- ja Huddle room käyttöön. Valikoimissa myös luennoitsijaa automaattisesti seuraavat kamerat.


STREAMAUS

Välineet, jotka mahdollistavat esitysten, tapahtumien, verkkosisällön, kaiken digitaalisen tiedon jakamisen eri päätelaitteille LIVE:nä halutussa muodossa helposti ja monipuoleisesti.


ULKO- JA ERIKOISNÄYTÖT

Mainos- ja infonäytöt ääriolosuhteisiin. Sään kestäviä ratkaisuja lämpötila-alueelle  -40 – + 75 astetta.


WEB- / SKYPE-NEUVOTTELUT

Laitteet WEB-neuvotteluihin joissa hyödynnetään verkkopohjaisia ratkaisuja kuten Skype-, Zoom-, Adobe-, Bluejeans-, Cisco Webex-, Google- sovelluksilla.


PIENET NEUVOTTELUTILAT JA WEB-NEUVOTTELULAITTEET

Keskisuuret ja pienet neuvottelutilat varustetaan , WEB-neuvotelulaitteilla, esimerkiksi Skype-, Lync-  yhteyksillä. Täällä tilojen varustelu ja tilaohjaimet.


VARUSTEET  

Asennukseen ja toimivuuteen tarvittavat tuotteet, signaalin muuntimet, vaihtajat, asennustarvikkeet, tilaohjaimet, audiotuotteet


VARALAMPUT  

Mallikohtaiset varalamput. Valmistajan alkuperäis- ja  tarvikelamput.


VIDEONEUVOTTELU   

Perinteiset videoneuvottelulaitteet. Laitteet mobiililyhteyksille, Skype-yhteyksille, pilvipalveluna ja näille varusteet.