MediaSolution eNews
Lue viesti selaimessa
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0
Helsinki 30.05.2017 - IAdea Corporation on johtava Digital Signage valmistaja, jonka valikoimiin kuuluvat huippulaatuiset 24/7 FullHD ja 4K-mediatoistimet INFO-näyttöihin sekä rajattomasti laajennettaviin videoseiniin.

Ne tukevat jopa 4K-videoita ja HTML5-grafiikkaa sekä kosketusta.
Yli 150 000 asennettua Digital Signage INFO-näyttölaitetta ympäri maailman tukeutuu IAdean mediatoistimiin. IAdealla on myös omat SignApps ja AnyTiles median koostamis- ja hallintaohjelmat.

Nyt voit kokeilla helppokäyttöistä SignApps-ohjelmaa täysin veloituksetta. Ohjelma on täysversio ilman aikarajoitusta.
IAdea SignApps Express on ilmainen, kaikkien IAdea-mediatoistimien kanssa toimitettava, perustason helppokäyttöinen medianhallintaohjelmisto alle 50 toistimen INFO-järjestelimiin, joita hallitaan sisäverkon kautta.

Isompiin järjestelmiin IAdea suosittelee kolmannen osapuolen ohjelmistoratkaisuja. Rajattomasti laajennettaviin INFO-näyttöseiniin on tarjolla IAdean AnyTiles-ohjelmisto.
SignApps on uudenaikainen visuaalinen median koostamistyökalu. Sen käyttö on intuitiivisen helppoa. Käytettävissäsi on erilaisia valmiita esityspohjia 1-5 lohkolla tai esitysikkunalla (freimillä).


SignApps on sovellus, jonka keskiverto käyttäjä oppii nopeasti. Se tukee yleisimpiä mediasisältöjä kuvista PowerPoint dioihin. SignApps tunnistaa lähiverkosta automaattisesti käytettävissä olevat mediatoistimet, erityistä IT-osaamista ei tarvita.
LATAA TÄSTÄ LINKISTÄ ILMAINEN SIGNAPPS EXPRESS-OHJELMISTO

Lataussivulta löydät SignApps ohjelman (kohta:Download) lisäksi toisenkin linkin, josta pääset lataamaan ohjelman käyttöoppaan (training guide and user manual). Suosittelemme senkin lataamista.

Lataussivulta on pääsy myös IAdean tukisivuille.

IAdean mediatoistimet ovat tunnetusti korkealaatuisia ja luotettavia ratkaisuja.

Kaikki mallit ovat HTML5/SMIL-pohjaisina yhteensopivia myös kolmannen osapuolen CMS-ohjelmistojen kanssa kuten Scala, signagelive, Stinova ym.

Pitkäikäisinä ja kestävinä laitteina ne ovat paras vastine investoinnillesi ja tuottavat ajan kuluessa kaivattua lisäarvoa. Katso tästä koko IAdean mediatoistinvalikoima.
INFOCOMM 2017 - kävijä, olet tervetullut kuuntelemaan John Wangin (CEO) esitelmää IAdean näyttöseinäsovelluksista ! Klikkaa lisätietoja alta.


OTA YHTEYTTÄ NIIN KERROMME SINULLE LÄHIMMÄN AV-JÄLLEENMYYJÄSI:

FinnAV Oy MediaSolution - edustus, maahantuonti ja tukkumyynti
Kantelettarentie 7 R, 00420 HELSINKI, Puh. 09-879 5639,
info@mediasolution.fi, www.mediasolution.fi