MediaSolution eNews
Lue viesti selaimessa
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0
Helsinki 13.6.2017 - Telecam Technology Co. Ltd on High-Tech yritys, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia PTZ-kääntöpää- kameroita koulutus- ja videoneuvottelu- käyttöön "Telycam"-tuotemerkillään.

Korkealuokkainen PTZ-kääntöpääkamera on välttämätön varuste videoneuvottelussa, etäopetuksessa, lääketieteen sovelluksissa, oikeussaleissa sekä yrityskoulutuksessa.
Telycam-kameroiden valikoima on markkinoiden laajimpia. Löydät sieltä USB3.0/2.0, 3G-SDI, DVI-I sekä IP-lähtöiset, nopealiikkeiset ja aina vähintään Full HD-tasoiset ┬áPTZ-kamerat.

Telycamin eri kameramallit on nyt koottu yhteen luetteloon, josta näkyvät helposti kameroiden tekniset tiedot, rinnakkaismallit, jne. Alla muutama esimerkki Telycamin valikoimasta:
TELYCAM TLC-200-U3S on edullinen ja laadukas, erityisesti Huddle-Room käyttöön suunniteltu neuvottelukamera. Kamerassa on superlaaja 108 asteen kuvakulma ja 4 x digitaalinen zoom. Siinä on myös kätevä jalusta, joka sopii monitorin tai PC:n päälle, kolmijalalle sekä pöytäasennukseen.

TLC-200-U3S on USB3.0 Plug-N-Play-laite, joka on yhteensopiva lähes kaikkien video- neuvottelusovellusten kanssa (Skype, Webex, jne.). Se on helppo liittää vain yhdellä USB-kaapelilla tietokoneeseen. Kaapelin kautta kulkee kuva ja käyttövirta, sekä ohjauskomennot esim. Skypestä. Lue lisää...
TELYCAM TLC-300-U3S on laadukas PTZ-kamera USB3.0/2.0-lähdöllä luokkiin ja keskikokoisiin neuvottelutiloihin. Siinä on korkealuokkainen 5MP HD-kuvakenno sekä Ambarella DSP-piiri.

Suuri 12 X optinen zoom ja 72,5 asteen kuvakulma. Jopa 128 asentomuistipaikkaa. Kamera on myös etäohjattavissa USB- sekä RS-porttien kautta. Kamera voidaan asentaa myös kattoon.

TLC-300-sarjan kameroista löytyy monta rinnakkaismallia eri tarpeisiin, katso lisää täältä...
Telycam TLC-700-S on huippulaadukas suurten tilojen PTZ-kamera. Valikoimassa on vaihtoehtoiset mallit eri ulostuloilla kuten 3G-SDI, USB3 /-2 ja DVI-I samanaikaisilla videolähdöillä. Kamerassa on FullHD/ 60 k/s resoluutio. Kristallinkirkas 8MP HD-kuvakenno mahtavalla 20 X optisella zoomilla ja 57,4 asteen kuvakulmalla.

Kamera on etäohjattavissa USB- tai RS-sarjaportin kautta. Mahdollisuus myös kattoasennukseen.
TLC-1000-DS on Telycamin ainutlaatuinen tekninen toteutus, jossa yhdestä kiinteällä optiikalla varustetusta kuvakennosta saadaan samanaikaisesti kaksi erilaista HD-kuvasignaalia. Toinen on kiinteä panoraamakuva ja toinen on kodistettavissa ja zoomattavissa sähköisesti ( ePTZ-toiminto ).

Toteutus perustuu huippulaatuiseen 12 megapikselin Sony CMOS-kamerakennoon sekä 4K-tason digitaaliseen signaaliprosessoriin. Lue lisää...OTA YHTEYTTÄ NIIN KERROMME SINULLE LÄHIMMÄN AV-JÄLLEENMYYJÄSI:

FinnAV Oy MediaSolution - edustus, maahantuonti ja tukkumyynti
Kantelettarentie 7 R, 00420 HELSINKI, Puh. 09-879 5639,
info@mediasolution.fi, www.mediasolution.fi