MediaSolution eNews
Lue viesti selaimessa
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0
Helsinki 08.08.2017 - IAdea Corporation valmistaa luotettavia 24/7-mediatoistimia INFO-näyttöihin sekä rajattomasti laajennettaviin 4K-videoseiniin.

IAdea mediatoistimet ovat hallittavissa helposti. Ilmainen SignApps-ohjelma on ladattavissa vapaasti verkkosivuiltamme. Sillä voi hallita jopa 50 mediatoistinta.
Jo yli 150 000 asennettua järjestelmää ympäri maailmaa. Niitä käytetään niin terveydenhuollossa, kauppakeskuksissa, hotelleissa kuin myös ravintoloissa ja koulutuksessa.

IAdea-tekee jatkuvasti yhteistyötä alan johtavien ohjelmistotoimittajien kanssa. Näitä ovat mm. Signagelive, Scala, OnSignTV
...
HTML5 ja 4K-teknologia nostavat yhdessä interaktiiviset digital signage ratkaisut aivan uudelle tasolle.

Kuitenkaan kaikki 4K-mediatoistimet eivät toista HTML5-sisältöä täydellisesti. Jotkut 4K-toistimet voivat näyttää kuvia ja grafiikka vain 1080p tarkkuudella ja isommalla resoluutiolla skaalaavat fontit karkeasti. Ainoa todellinen 4K-sisältö saattaakin olla vain videota.

IAdea on kehittänyt HTML5-pohjaisen True 4K Pixel Perfect-teknologian joka ratkaisee nämä ongelmat, olipa kyse yksittäisestä mediatoistimesta tai suuresta näyttöseinästä.
IAdea XMP-7300 on ensimmäinen aidosti 4K-määritysten mukainen mediatoistin Ultra HD 4096 x 2160 @ 60Hz näyttöresoluutiolla. Katso havainnollinen video tämän ratkaisun eduista.

XMP-7300 toistimessa on myös streaming- ja kosketusnäyttötuki, joiden ansiosta on mahdollista toteuttaa aina optimaalisia INFO-näyttöratkaisuja paikasta riippumatta.
IAdea XMP-6400 on monipuolinen FullHD 1080p mediatoistin, jossa on myös liitäntä ulkoiselle AV-ohjelmalähteelle, kuten DVD-soittimelle tai TV-virittimelle.

Julkisesti esitettävä materiaali kuten elokuvat ovat usein HDCP-kopiosuojattuja, joten on tärkeätä että esityslaitteisto on asianmukainen. IAdea XMP-6400 on virallisesti HDCP sertifioitu Repeater-laite.

Voit näyttää ikkunoituna esityksenä yhtäaikaa live-TV-ohjelmaa, ajastettuja mainoksia tai muuta infoa (TXT, RSS), kukin omassa ikkunassaan samalla ruudulla - äänen kanssa!
IAdea XMP-6250 on erinomainen valinta puhtaasti IT-pohjaiseen sisällönjakeluun (grafiikka, videot ym.)

Kuten muutkin IAdean mediatoistimet, se on varustettu sekä LAN-liitännällä että WLAN- vastaanottimella, joten järjestelmän asennus on helppoa ja edullista.
IAdea Software Partner ohjelma mahdollistaa kolmansien tahojen ohjelmistokehityksen IAdean teknologian päälle. Tämä tarkoittaa laajaa tukea tunnetuimmilta ohjelmistonkehittäjiltä kuten Signagelive, Scala, OnSignTV, ym.

Toisaalta se tarjoaa kiinnostavan kehitysalustan uusille digital signage ohjelmistoyrittäjille.

Partner-ohjelmasta riippumatta IAdea on kehittänyt myös omat ohjelmistot SignApps Express medianhallintaympäristön, joka on ilmainen, sekä AnyTiles digitaalisten videoseinien luomiseen tarkoitetun työkalun.
AnyTiles on täysin uusi tapa rakentaa huippuresoluutoisia videoseiniä perustuen XMP-7300 4K-mediatoistimiin ja IAdean kehittämään DGA-arkkitehtuuriin (Distributed Graphics Architecture)

AnyTiles-konseptin avulla voidaan rakentaa helposti rajattoman kokoisia ja muotoisia videoseiniä jotka tukevat IAdea Pixel Perfect ajattelua.

Siirry tästä IAdean AnyTiles-mikrosaittiin.

OTA YHTEYTTÄ NIIN KERROMME SINULLE LÄHIMMÄN AV-JÄLLEENMYYJÄSI:

FinnAV Oy MediaSolution - edustus, maahantuonti ja tukkumyynti
Kantelettarentie 7 R, 00420 HELSINKI, Puh. 09-879 5639,
info@mediasolution.fi, www.mediasolution.fi