Tervetuloa MediaSolution sivuille! Olemme digitaalisen esitys- ja opetusteknologian maahantuoja ja tukkumyyjä. Keskeisiä tuoteryhmiämme ovat:

teemakuva
AVerVision dokumenttikamerat

Suosittu laatuvalmistaja jolle on ominaista innovatiivisuus ja erinomainen hinta-laatusuhde jo pienimmissäkin malleissa. AVerVision dokumenttikameroiden kanssa toimitetaan myös A+ Suite visualisointiohjelmisto. A+ Suite tuo käytännössä älytauluista tutut notaatio, ym. ominaisuudet dokumenttikameran yhteyteen. Nyt mukana myös ClassSend virtuaalinen opetusverkko.
teemakuva
Lumens dokumenttikamerat

Lumens tarjoaa koulutuskäyttöön optimoitua, uutta edullista mallia PS-751, johon on sisäänrakennettu matriisi. PS751 laitteessa on potentiaalia varsinkin ylemmän asteen koulutuskäyttöön, yrityksiin ja kaikkialle missä tarvitaan huippulaatuisia "visualisaattoreita". Huippumalli PS-760HD tuo mukanaan vallankumouksellisen streaming-teknologian verkotetun esittämisen tarpeisiin. Se soveltuu erinomaisesti esim. suuriin auditorioihin, telepresence- ja videoneuvotteluratkaisuihin, ym. Siis kaikkialle missä edellytetään huippuominaisuuksia ja korkeaa laatutasoa.
teemakuva
iSmart luennoitsijaa automaattisesti seuraava PTZ-kamera

iSmart LTC-S2007 on ainutlaatuinen, luennoitsijaa seuraava HD-tason PTZ-kamera, joka hyödyntää viimeisintä kasvojentunnistus- ja liikkeenseurantateknologiaa. LTC-S2007 HD pystyy täsmällisesti lukkiutumaan luennoitsijaan ja seuraamaan häntä automaattisesti ympäri esitystilaa, ilman mitään erillisiä antureita, täysin itsenäisesti. iSmart LTC-S2007 on aivan ehdoton varuste kaikkiin nykyaikaisiin esitys- ja luentotiloihin.
teemakuva
Pan/Tilt/Zoom (PTZ) SDI/USB3 kääntöpääkamerat ja USB-konferenssipuhelimet

Korkealuokkainen PTZ-kääntöpääkamera on ihanteellinen varuste videoneuvottelussa, etäopetuksessa, lääketieteellisissä sovelluksissa, oikeussaleissa, online-asiakaspalvelussa, yrityskoulutuksessa, sekä turvallisuus- ja valvontasovelluksissa, joissa edellytetään maksimaalista ohjattavuutta sekä teräväpiirtoista ja luonnonmukaista värikuvaa. Nyt valikoimissa myös USB-konferenssipuhelimet (VoIP).
teemakuva
Tabletti- ja kannettavien tietokoneiden lataus- ja synkronointivaunut

Tablettien synkronointi- ja latausvaunu on tarpeellinen jokaisessa luokassa, jossa käytetään tabletteja opetuksen apuna. Vaunun avulla voit ladata erilaisia tabletteja kuten iPad, Android ja Windows. Sync-toiminnon avulla voit nopeasti lisätä, poistaa ja muokata sovelluksia, tiedostoja ja käyttäjäprofiileja samanaikaisesti vaunuun liitetyihin iPad-tabletteihin. Tabletit mahdollisine suojakuorineen ovat varmassa turvassa vaunun kestävien teräsovien ja vahvan lukituksen takana. Myös laukkumalleja.
teemakuva
AVer HD ja Full HD-videoneuvottelulaitteet

AVerin uusimpien standardien mukaiset HD-videoneuvottelulaitteistot yritys- ja koulutuskäyttöön. Versio HVC330 sisältää mm. videoneuvottelusillan 3+1 osallistujalle. HD DualStream-tekniikka mahdollistaa videokuvan lähetyksen HD 720p tarkkuudella sekä datakuvan samanaikaisen lähetyksen SXGA-tarkkuudella. Toimitus sisältää kaiken tarpeellisen, mukaanlukien erittäin laadukkaan 5:n megapikselin kääntöpääkameran ja erinomaisen kätevän pöytämikrofoni-kaiutinyksikön sekä ergonomisen infrapunakauko-ohjaimen.
teemakuva
AVerCaster Streaming enkooderit ja serverit sekä AVerMedia USB3.0 videokaappauslaitteet

AVerCaster tuotesarja tarjoaa innovatiivisen ratkaisun elävän Full HD-videon suoratoistoon IP-verkoissa. AVerCaster-laitteiden hyvä yhteensopivuus ja käytettävyys sekä streamatun videon korkea kuvanlaatu takaavat erinomaisen hinta-laatusuhteen ja sopivuuden organisaation sisäiseen ilmoittamiseen, elävien tapahtumien välittämiseen verkossa, webinaareihin sekä toimimisen hälytyskanavana. Ustream-valmius Internet-jakelua varten.
teemakuva
REACH multimedia-tallennin/palvelin järjestelmät

Reach Bee8 on uuden sukupolven digitaalinen HD-luentotallennin kolmella DVI-tuloliitännällä. Bee 8 streamaa verkkoon samanaikaisesti 5 unicast-streamia. Laite tallentaa esitykset 1T sisäiselle levylle ja/tai USB-muistiasemalle. Tallennusmuoto on yleinen MP4. REACH-valikoimaan kuuluu useita erillisiä media-enkoodereita ja -dekoodereita sekä järjestelmän hallintaohjelmistoja. Pyydä yleisesite.
teemakuva
IAdea ja iMotion INFO-esitysjärjestelmät ja digitaaliset INFO-näyttöratkaisut

Tutkimukset vahvistavat, että esim. digitaaliset myymälämainontaratkaisut motivoivat asiakasta enemmän ja lisäävät selvästi myynnin volyymiä. Maahantuontiohjelmaamme kuuluvat IAdean Android-pohjaiset mediatoistimet ja -näytöt. IAdea on nyt tuonut markkinoille ensimmäisen 4K-toistinversionsa joka sopii myös näyttöseiniin. Ulkokäyttöön tarjoamme iMotionin erilaisia toteemi- ja seinämallisia täysin sään ja pakkasen kestäviä, vandaalivarmoja digital signage näyttimiä.
teemakuva
Dataprojektoreiden lamput

Ohjelmassamme on Euroopan laajin valikoima dataprojektoreiden lamppuja, yli 16 000 mallia. Eli käytännössä kaikkien tunnettujen dataprojektoreiden lamput. Voit valita alkuperäisen lampun tehtaan pakkauksessa, alkuperäisen lampun nimettömässä pakkauksessa tai huokean OEM-korvauslampun. Kaikilla lampuilla on takuu. Hintamme ovat edullisia. Toimitusaika yleisimmille tyypeille on vain muutama päivä. Erikoismallitkin lyhyellä toimitusajalla.
FinnAV Oy MediaSolution, Kantelettarentie 7r, 00420 HELSINKI, FINLAND. Puh. 09-879 5639, Y2437564-0
© vaartela.NET - 2015. - KUVIEN TAI MUUN MATERIAALIN OSITTAINENKIN LAINAAMINEN ILMAN LUPAA ON KIELLETTY.
Lumens PTZ-kameravalikoima on täydentynyt. Valikoimaan on saatu uutta väriä
Kuva
Kaikki Lumens Digital Opticsin PTZ-kääntöpääkamerat edustavat teknisesti alan huippua. Tähän asti väritys on ollut arvokas musta-hopea yhdistelmä. Konservatiivinen mutta tyylikäs ulkoasu ei aina kuitenkaan ole sopinut arvokkaaseen sisustukseen. Tämän vuoksi Lumens tarjoaa nyt vaihtoehtoisen valkoisen värin uusimmassa huippumallissaan VC-A50S sekä VC-G30SU ja VC-G30 malleissa.......

LUE LISÄÄ...


AVerMedia Technologies on julkaissut kolme uutta videokaappaus- ja streamaustuotetta
Kuva
AVerMedia CU511B on ulkoinen Full HD/SD-videokaappauslaite USB3.0 SuperSpeed lähdöllä. Se mahdollistaa häviöttömän Full HD videokaappauksen kaikenlaisista videolähteistä.
AVerCaster SE510 on markkinoiden monipuolisin Live-streaming ratkaisu HD-videosisällön välittämiseksi Internetin sisällönjakopalveluhin, kuten Ustream, YouTube Live jne..
AVerCaster SE510 on hallittavissa myös mobiililaitteilla, joita varten AVerMedia on julkaissut NexStream appletit Android, iOS ja Windows ympäristöihin.......

LUE LISÄÄ...


IAdean mediatoistinvalikoima on kokonaan uudistunut!
Kuva
Uudet FullHD - 4K-toistimet perustuvat IAdean omaan, vahvistettuun Armoroid™ versioon Android-käyttöjärjestelmästä, joka on rakennettu kestämään jatkuvaa 24/7 ammattikäyttöä......

LUE LISÄÄ...