Tervetuloa MediaSolution sivuille! Olemme digitaalisen esitys- ja opetusteknologian maahantuoja ja tukkumyyjä. Keskeisiä tuoteryhmiämme ovat:

teemakuva
AVerVision dokumenttikamerat.

Suosittu laatuvalmistaja jolle on ominaista innovatiivisuus ja erinomainen hinta-laatusuhde jo pienimmissäkin malleissa. AVerVision dokumenttikameroiden kanssa toimitetaan myös A+ Suite visualisointiohjelmisto, joka on pisimmälle kehitetty työkalu dokumenttikameran ja esitysympäristön hallintaan sekä kuvan jakamiseen. A+ Suite tuo käytännössä älytauluista tutut notaatio, ym. ominaisuudet dokumenttikameran yhteyteen ja AVerPen älykynä-lisävaruste tekee monissa tapauksissa erilliset älytaulut tarpeettomiksi.
teemakuva
Lumens dokumenttikamerat

Lumens tarjoaa koulutuskäyttöön optimoitua, uutta edullista mallia PS-751, johon on sisäänrakennettu perustason AV-ohjausjärjestelmän toiminnot . PS751 laitteessa on potentiaalia varsinkin ylemmän asteen koulutuskäyttöön, yrityksiin ja kaikkialle missä tarvitaan huippulaatuisia "visualisaattoreita". Huippumalli PS-760HD tuo mukanaan vallankumouksellisen streaming-teknologian verkotetun esittämisen tarpeisiin. Se soveltuu erinomaisesti esim. suuriin auditorioihin, telepresence- ja videoneuvottelu-ratkaisuihin, ym. Siis kaikkialle missä edellytetään huippuominaisuuksia ja korkeaa laatutasoa.
teemakuva
Pan/Tilt/Zoom (PTZ) kääntöpääkamerat

Korkealuokkainen PTZ-kääntöpääkamera on ihanteellinen varuste videoneuvottelussa, etäopetuksessa, lääketieteellisissä sovelluksissa, oikeussaleissa, online-asiakaspalvelussa, yrityskoulutuksessa, sekä turvallisuus- ja valvontasovelluksissa, joissa edellytetään maksimaalista ohjattavuutta sekä teräväpiirtoista ja luonnonmukaista värikuvaa.
teemakuva
AVer HD-videoneuvottelulaitteet

AVer on valmistajan uusimpien standardien mukainen HD-videoneuvottelulaitteisto yritys- ja koulutuskäyttöön. Versio HVC330 sisältää mm. videoneuvottelusillan 3+1 osallistujalle sekä VCBridge sillan Skype video- ja audioyhteyksiä varten. HD DualStream-tekniikka mahdollistaa videokuvan lähetyksen HD 720p tarkkuudella sekä datakuvan samanaikaisen lähetyksen SXGA-tarkkuudella. Toimitus sisältää kaiken tarpeellisen, mukaanlukien erittäin laadukkaan 5:n megapikselin kääntöpääkameran ja erinomaisen kätevän pöytämikrofoni-kaiutinyksikön sekä ergonomisen infrapunakauko-ohjaimen.
*** KATSO NYT UUSI ESITTELYVIDEO TÄSTÄ ! ***
teemakuva
AVerCaster Streaming enkooderit ja serverit

AVerCaster tuotesarja tarjoaa innovatiivisen ratkaisun elävän HD-videon jakeluun IP-verkoissa. AVerCaster tuotteet perustuvat AVerMedian monivuotiseen osaamiseen kuvankaappaus- ja videovalvontatekniikassa. AVerCaster on myös kustannustehokas ratkaisu erilaisten yritysten ja organisaatioiden moninaisiin tarpeisiin - tajolla on vakioita sekä kustomoituja vaihtoehtoja. AVerCaster-laitteiden hyvä yhteensopivuus ja käytettävyys sekä streamatun videon korkea kuvanlaatu takaavat erinomaisen hinta-laatusuhteen ja sopivuuden organisaation sisäiseen ilmoittamiseen, elävien tapahtumien välittämiseen verkossa, webinaareihin sekä toimimisen hälytyskanavana.
teemakuva
REACH multimedia-tallennin/palvelin järjestelmät

REACH MediaMaster on ainutlaatuinen multimedia-tallennin/palvelin, jossa on integroitu kaikki tarvittava teknologia esitysten ja luentojen automaattiseen tallentamiseen ja toistoon. MediaMasterilla on todella helppo tallentaa ja julkaista Media-On-Demand tyyppisesti kaikenlaisia esityksiä, kokouksia ja luentoja, sekä streamata esitystä lähiverkkoon tosiajassa. REACH valikoimaan kuuluu useita erillisiä media-enkoodereita ja -dekoodereita sekä järjestelmän hallintaohjelmistoja. Pyydä yleisesite.
teemakuva
IAdea ja Signagelive INFO-esitysjärjestelmät ja digitaaliset myymälämainontaratkaisut

IAdea myymälämainontaratkaisut perustuvat uusimpaan digital signage-näyttötekniikkaan. Tutkimukset vahvistavat, että digitaaliset myymälämainontaratkaisut motivoivat asiakasta enemmän ja lisäävät selvästi myynnin volyymiä. IAdea digital signage INFO-järjestelmät sopivat erinomaisesti myös oppilaitoksiin ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Signagelive web-pohjainen medianhallintaympäristö mahdollistaa kaikkien näyttöpisteiden helpon hallinnan Internet-yhteyden kautta ajasta ja paikasta riippumatta. Käyttöliittymänä toimii normaali web-selain.

MediaSolution (FAV) Oy, PL 115, 01801 KLAUKKALA, FINLAND. Puh. 09-879 5639, Y2437564-0
© vaartela.NET - 2014. - KUVIEN TAI MUUN MATERIAALIN OSITTAINENKIN LAINAAMINEN ILMAN LUPAA ON KIELLETTY.

Android-mediatoistintarjous: huippuedullinen paketti, johon kuuluu Full-HD mediatoistin sekä 3:n vuoden Signagelive-käyttölisenssi

Kuva

Dension CPX-1 on Signagelive-pilvipalvelulle optimoitu Full HD-mediatoistin, joka tarjoaa runsaasti edistyksellisiä ominaisuuksia jotka aiemmin edellyttivät kalliita PC- pohjaisia ratkaisuja. Dension CPX-1 &Signagelive - paketti muuttaa minkä tahansa näyttölaitteen nopeasti ja helposti täydelliseksi Digital Signage-INFO-esitysjärjestelmäksi.

LUE LISÄÄ...Uusi AVer ClassSend virtuaalinen opetusverkko tablettitietokoneille

Kuva

ClassSend on AVerin TabCam/dokumenttikameran ohjelmistolaajennus, jonka avulla voidaan toteuttaa helposti virtuaalinen oppimisympäristö jopa 30:lle oppilaalle. Ratkaisu on tarkoitettu tablettiavusteiseen opetukseen ala-lasteen luokissa. ClassSend-järjestelmä toimii koulun WLAN-verkossa.

LUE LISÄÄ...AVerin visuaaliset businessratkaisut tarjoavat tutkitusti erinomaisen kustannusvastaavuuden

Kuva

Tunnettu globaali business konsultointi ja tutkimusyritys Frost & Sullivan testasi AVerin uuden, edullisen EVC-130P videoneuvottelulaitteiston ja antoi sille erinomaiset arviot.

LUE LISÄÄ...