Tervetuloa MediaSolution sivuille! Olemme digitaalisen esitys- ja opetusteknologian maahantuoja ja tukkumyyjä. Keskeisiä tuoteryhmiämme ovat:

teemakuva
AVerVision dokumenttikamerat

Suosittu laatuvalmistaja jolle on ominaista innovatiivisuus ja erinomainen hinta-laatusuhde jo pienimmissäkin malleissa. AVerVision dokumenttikameroiden kanssa toimitetaan myös A+ Suite visualisointiohjelmisto. A+ Suite tuo käytännössä älytauluista tutut notaatio, ym. ominaisuudet dokumenttikameran yhteyteen. Nyt mukana myös ClassSend virtuaalinen opetusverkko.
teemakuva
Lumens dokumenttikamerat

Lumens tarjoaa koulutuskäyttöön optimoitua, uutta edullista mallia PS-751, johon on sisäänrakennettu matriisi. PS751 laitteessa on potentiaalia varsinkin ylemmän asteen koulutuskäyttöön, yrityksiin ja kaikkialle missä tarvitaan huippulaatuisia "visualisaattoreita". Huippumalli PS-760HD tuo mukanaan vallankumouksellisen streaming-teknologian verkotetun esittämisen tarpeisiin. Se soveltuu erinomaisesti esim. suuriin auditorioihin, telepresence- ja videoneuvotteluratkaisuihin, ym. Siis kaikkialle missä edellytetään huippuominaisuuksia ja korkeaa laatutasoa.
teemakuva
Pan/Tilt/Zoom (PTZ) etäohjattavat kääntöpääkamerat

Korkealuokkainen PTZ-kääntöpääkamera on ihanteellinen varuste videoneuvottelussa, etäopetuksessa, lääketieteellisissä sovelluksissa, oikeussaleissa, online-asiakaspalvelussa, yrityskoulutuksessa, sekä turvallisuus- ja valvontasovelluksissa, joissa edellytetään maksimaalista ohjattavuutta sekä teräväpiirtoista ja luonnonmukaista värikuvaa. Edustuksemme iSmart, Lumens, Minrray, Reach ja Telycam.
teemakuva
Tabletti- ja kannettavien tietokoneiden lataus- ja synkronointivaunut

Tablettien synkronointi- ja latausvaunu on tarpeellinen jokaisessa luokassa, jossa käytetään tabletteja opetuksen apuna. Vaunun avulla voit ladata erilaisia tabletteja kuten iPad, Android ja Windows. Sync-toiminnon avulla voit nopeasti lisätä, poistaa ja muokata sovelluksia, tiedostoja ja käyttäjäprofiileja samanaikaisesti vaunuun liitetyihin iPad-tabletteihin. Tabletit mahdollisine suojakuorineen ovat varmassa turvassa vaunun kestävien teräsovien ja vahvan lukituksen takana. Myös laukkumalleja.
teemakuva
AVer HD ja Full HD-videoneuvottelulaitteet

AVerin uusimpien standardien mukaiset HD-videoneuvottelulaitteistot yritys- ja koulutuskäyttöön. Versio HVC330 sisältää mm. videoneuvottelusillan 3+1 osallistujalle. HD DualStream-tekniikka mahdollistaa videokuvan lähetyksen HD 720p tarkkuudella sekä datakuvan samanaikaisen lähetyksen SXGA-tarkkuudella. Toimitus sisältää kaiken tarpeellisen, mukaanlukien erittäin laadukkaan 5:n megapikselin kääntöpääkameran ja erinomaisen kätevän pöytämikrofoni-kaiutinyksikön sekä ergonomisen infrapunakauko-ohjaimen.
teemakuva
AVerCaster Streaming enkooderit ja serverit

AVerCaster tuotesarja tarjoaa innovatiivisen ratkaisun elävän Full HD-videon suoratoistoon IP-verkoissa. AVerCaster-laitteiden hyvä yhteensopivuus ja käytettävyys sekä streamatun videon korkea kuvanlaatu takaavat erinomaisen hinta-laatusuhteen ja sopivuuden organisaation sisäiseen ilmoittamiseen, elävien tapahtumien välittämiseen verkossa, webinaareihin sekä toimimisen hälytyskanavana. Ustream-valmius Internet-jakelua varten.
teemakuva
REACH multimedia-tallennin/palvelin järjestelmät

Reach Bee8 on uuden sukupolven digitaalinen HD-luentotallennin kolmella DVI-tuloliitännällä. Bee 8 streamaa verkkoon samanaikaisesti 5 unicast-streamia. Laite tallentaa esitykset 1T sisäiselle levylle ja/tai USB-muistiasemalle. Tallennusmuoto on yleinen MP4. REACH-valikoimaan kuuluu useita erillisiä media-enkoodereita ja -dekoodereita sekä järjestelmän hallintaohjelmistoja. Pyydä yleisesite.
teemakuva
IAdea ja iMotion INFO-esitysjärjestelmät ja digitaaliset myymälämainontaratkaisut

Tutkimukset vahvistavat, että digitaaliset myymälämainontaratkaisut motivoivat asiakasta enemmän ja lisäävät selvästi myynnin volyymiä. Maahantuontiohjelmaamme kuuluvat IAdean Android sekä Linux pohjaiset mediatoistimet ja -näytöt. IAdea on nyt tuonut markkinoille ensimmäisen 4K-toistinversionsa joka sopii myös näyttöseiniin. Ulkokäyttöön tarjoamme iMotionin erilaisia toteemi- ja seinämallisia täysin sään ja pakkasen kestäviä, vandaalivarmoja digital signage näyttimiä.
teemakuva
Dataprojektoreiden lamput

Ohjelmassamme on Euroopan laajin valikoima dataprojektoreiden lamppuja, yli 16 000 mallia. Eli käytännössä kaikkien tunnettujen dataprojektoreiden lamput. Voit valita alkuperäisen lampun tehtaan pakkauksessa, alkuperäisen lampun nimettömässä pakkauksessa tai huokean OEM-korvauslampun. Kaikilla lampuilla on takuu. Hintamme ovat edullisia. Toimitusaika yleisimmille tyypeille on vain muutama päivä. Erikoismallitkin lyhyellä toimitusajalla.
FinnAV Oy MediaSolution, Kantelettarentie 7r, 00420 HELSINKI, FINLAND. Puh. 09-879 5639, Y2437564-0
© vaartela.NET - 2015. - KUVIEN TAI MUUN MATERIAALIN OSITTAINENKIN LAINAAMINEN ILMAN LUPAA ON KIELLETTY.

Uusia merkkejä PTZ-kameramarkkinoille 4K-resoluutioisesta USB3.0 kamerasta LTC-automaattiseen seuraajakameraan

Kuva

Uusin edustuksemme on Telycam, jonka valikoimasta löytyvät USB3.0 + DVI-lähtöiset, nopealiikkeiset ja erittäin teräväpiirtoiset mutta kohtuuhintaiset PTZ-kamerat. Telycam on myös tuonut markkinoille ensimmäisen 4K ultrakorkearesoluutioisen PTZ-kameran. Toinen uutuusmerkkimme on iSmart LTC, tosin tämä suosittu erikoiskamera on jo monelle tuttu aiemmalla merkillä....

LUE LISÄÄ...Oikea videoneuvottelu ei ole enää rikkaiden etuoikeus - AVer tarjoaa nyt ilmaiset EZMeetup PC tai Mac-lisenssit*

Kuva

AVer tarjoaa rajoitetun ajan EZMeetup PC tai Mac videoneuvottelu- ohjelmistoja EVC300 tai EVC900 nonipistesilla varustetun videoneuvottelulaitteen hankinnan yhteydessä. *EVC300 mallin mukana tulee kolme ilmaista lisenssiä ja EVC900 kanssa peräti yhdeksän lisenssiä. Yksi lisenssi sallii rajoittamattoman käytön yhdellä koneella....

LUE LISÄÄ...Bee8 Live-stream luentotallennin on välttämätön varuste siirryttäessä kohti digitaalista koulua

Kuva

Lukiolaisten edellytetään nykyään hankkivan oman kannettavan tai tablettitetokoneen. Ylioppilastutkinto muuttuu sähköiseksi ja ensimmäiset sähköiset kirjoitukset on tarkoitus järjestää syksyllä 2016. Bee8:n avulla normaali audiovisuaalinen opetus muuntuu automaattisesti digitaaliseen muotoon, jota on helppo jakaa edelleen vaikka USB-tikulla. NYT UUTENA OMINAISUUTENA POWERPOINT PUSH TOIMINTO.

LUE LISÄÄ...