FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0
Tervetuloa MediaSolution sivuille! Olemme digitaalisen AV-, esitys- ja opetusteknologian maahantuoja ja tukkumyyjä. Myymme tässä esitettyjä tuotteita loppukäyttäjille valtuutettujen jälleenmyyjiemme* kautta. Edustamiamme tuoteryhmiä ovat:

teemakuva
AVerVision dokumenttikamerat

Johtava dokumenttikameravalmistaja, jolle on ominaista innovatiivisuus ja erinomainen hinta-laatusuhde jo pienimmissäkin malleissa. AVerVision dokumenttikameroiden kanssa toimitetaan myös A+ Suite visualisointiohjelmisto. A+ Suite tuo käytännössä älytauluista tutut notaatio, ym. ominaisuudet dokumenttikameran yhteyteen. Nyt mukana myös ClassSend virtuaalinen opetusverkko.
teemakuva
Lumens dokumenttikamerat

Lumens tarjoaa koulutuskäyttöön optimoitua, uutta edullista mallia PS-751, johon on sisäänrakennettu matriisi. PS751 laitteessa on potentiaalia varsinkin ylemmän asteen koulutuskäyttöön, yrityksiin ja kaikkialle missä tarvitaan huippulaatuisia "visualisaattoreita". Huippumalli PS-760HD tuo mukanaan vallankumouksellisen streaming-teknologian verkotetun esittämisen tarpeisiin. Se soveltuu erinomaisesti esim. suuriin auditorioihin, telepresence- ja videoneuvotteluratkaisuihin, ym. Siis kaikkialle missä edellytetään huippuominaisuuksia ja korkeaa laatutasoa.
teemakuva
iSmart luennoitsijaa automaattisesti seuraavat PTZ-kamerat

iSmart LTC-A2001N ja LTC-S2007 ovat ainutlaatuisia, luennoitsijaa seuraavia HD-tason PTZ-kameroita, jotka hyödyntävät viimeisintä kasvojentunnistus- ja liikkeenseurantateknologiaa. LTC-kamera pystyy täsmällisesti lukkiutumaan luennoitsijaan ja seuraamaan häntä automaattisesti ympäri esitystilaa, ilman erillisiä antureita, täysin itsenäisesti. Versiossa LTC-A2001N on lisäksi IP-hallinta ja -streaming. iSmart LTC-kamera on aivan ehdoton varuste kaikkiin nykyaikaisiin esitys- ja luentotiloihin.
teemakuva
Pan/Tilt/Zoom (PTZ) HD-kääntöpääkamerat, ja 360 asteen panoraamakamerat

Korkealuokkainen PTZ-kääntöpääkamera on ihanteellinen varuste videoneuvottelussa, etäopetuksessa, lääketieteellisissä sovelluksissa, oikeussaleissa, online-asiakaspalvelussa, yrityskoulutuksessa, sekä turvallisuus- ja valvontasovelluksissa, joissa edellytetään maksimaalista ohjattavuutta sekä teräväpiirtoista ja luonnonmukaista värikuvaa. Nyt myös 4K resoluution mallit.
teemakuva
Tabletti- ja kannettavien tietokoneiden lataus- ja synkronointivaunut

Tablettien synkronointi- ja latausvaunu on tarpeellinen jokaisessa luokassa, jossa käytetään tabletteja opetuksen apuna. Vaunun avulla voit ladata erilaisia tabletteja kuten iPad, Android ja Windows. Sync-toiminnon avulla voit nopeasti lisätä, poistaa ja muokata sovelluksia, tiedostoja ja käyttäjäprofiileja samanaikaisesti vaunuun liitetyihin iPad-tabletteihin. Tabletit mahdollisine suojakuorineen ovat varmassa turvassa vaunun kestävien teräsovien ja vahvan lukituksen takana. Myös laukkumalleja.
teemakuva
AVer HD ja Full HD-videoneuvottelulaitteet sekä -kalusteet

AVerin uusimpien standardien mukaiset HD-videoneuvottelulaitteistot yritys- ja koulutuskäyttöön. Versio EVC300 sisältää mm. videoneuvottelusillan 3+1 osallistujalle. HD DualStream-tekniikka mahdollistaa videokuvan ja PC-datakuvan samanaikaisen lähetyksen FullHD 1080p tarkkuudella. Sisäänrakennettu SIP-palvelin ja rekisterin hallinta mahdollistaa EVC300:n ja SIP-pohjaisten laitteiden, kuten LapTopien, tablettien ja älypuhelinten väliset videoneuvotteluyhteydet.
teemakuva
AVerCaster HD Live-Streaming enkooderit

AVerCaster tuotesarja tarjoaa innovatiivisen ratkaisun elävän Full HD-videon suoratoistoon IP-verkoissa. AVerCaster-laitteiden hyvä yhteensopivuus ja käytettävyys sekä streamatun videon korkea kuvanlaatu takaavat erinomaisen hinta-laatusuhteen ja sopivuuden organisaation sisäiseen ilmoittamiseen, elävien tapahtumien välittämiseen verkossa, webinaareihin sekä toimimisen hälytyskanavana. RTMP-protokolla Internet-jakelua varten. Nyt saatavana myös ulkoinen USB3.0-videokaappauslaite.
teemakuva
Extron AV-ohjausjärjestelmät, -matriisit ja -valitsimet

Extron Electronics on yksi maailman johtavia AV-komponenttien valmistajia. Sivuillamme on esillä vain osa Extronin tuotteista, kattava valikoima löytyy valmistajan sivuilta. Extronit ovat ammattikäyttöön tehtyjä AV-integraatiotuotteita ja AV-myyntimme on Extronin kouluttama.
teemakuva
LUXI signaalinhallintatuotteet

LUXI Electronics Corp. (Irvine, California) on AV-tekniikan nouseva tähti. Erityisesti innovatiiviset Presenter ™ sarjan tuotteet on otettu innolla vastaan AV-suunnittelussa ja -asennuksissa. Nyt Luxi on tuonut markkinoille erittäin monipuolisen SDH-310SM esitysvalitsimen jossa on myös sisäänrakennettu skaalain.
teemakuva
REACH luentotallentimet-streamerit

Reach Bee8 on uuden sukupolven digitaalinen HD-luentotallennin kolmella DVI-tuloliitännällä. Bee 8 streamaa verkkoon samanaikaisesti 5 unicast-streamia. Laite tallentaa esitykset 1T sisäiselle levylle ja/tai USB-muistiasemalle. Tallennusmuoto on yleinen MP4. RTMP-protokolla mahdollistaa Internet CDN-streamaukset.
teemakuva
IAdea ja iMotion digitaaliset INFO-näyttöratkaisut

Maahantuontiohjelmaamme kuuluvat IAdean Android-pohjaiset Armoroid™-mediatoistimet ja -näytöt. IAdea on nyt tuonut markkinoille ensimmäisen 4K-toistinversionsa joka sopii myös näyttöseiniin, ks. AnyTiles. Ulkokäyttöön tarjoamme iMotionin erilaisia toteemi- ja seinämallisia täysin sään ja pakkasen kestäviä, vandaalivarmoja digital signage toteeminäyttimiä.
teemakuva
Dataprojektoreiden lamput

Ohjelmassamme on Euroopan laajin valikoima dataprojektoreiden lamppuja, yli 16 000 mallia. Eli käytännössä kaikkien tunnettujen dataprojektoreiden lamput. Voit valita alkuperäisen lampun tehtaan pakkauksessa, alkuperäisen lampun nimettömässä pakkauksessa tai huokean OEM-korvauslampun. Kaikilla lampuilla on takuu. Hintamme ovat edullisia. Toimitusaika yleisimmille tyypeille on vain muutama päivä. Erikoismallitkin lyhyellä toimitusajalla.
( *Ota yhteyttä niin kerromme sinulle lähimmän valtuutetun ammatti-AV-myyjäsi. )

FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0    
© vaartela.NET - 2016. JÄRJESTELMÄMME KÄYTTÄÄ EVÄSTEITÄ SESSIONHALLINTAAN. THIS SITE USES COOKIES FOR SESSION MANAGEMENT.

LTC-seuraajakameroita on saatavana useita versioita, eri optiikoilla ja liitännöillä. Nyt järjestelmään voidaan liittää myös erillinen taulukamera BLS-200.
Kuva
BLS-200 taulukamera mahdollistaa älykkään valinnan kahden seurantakohteen välillä. Taulukameran ansiosta seuraajakamera kohdentuu taululle kun siellä tehdään töitä ja palautuu seuraamaan luennoitsijaa kun taulua ei käytetä.
LUE LISÄÄ...Korkealuokkainen PTZ-kääntöpääkamera on välttämätön varuste videoneuvottelussa, etäopetuksessa, lääketieteessä, oikeussaleissa sekä yrityskoulutuksessa.
Kuva
Telycam-kameroiden valikoima on markkinoiden laajimpia. Telycamin eri kameramallit on nyt koottu yhteen luetteloon, josta näkyvät helposti kameroiden tekniset tiedot, rinnakkaismallit, jne.
LUE LISÄÄ...Nyt voit kokeilla helppokäyttöistä SignApps-ohjelmaa täysin veloituksetta. Ohjelma on täysversio ilman aikarajoitusta.
Kuva
IAdea SignApps Express on ilmainen, kaikkien IAdea-mediatoistimien kanssa toimitettava, perustason helppokäyttöinen medianhallintaohjelmisto alle 50 toistimen INFO-järjestelimiin, joita hallitaan sisäverkon kautta.
LUE LISÄÄ...Aiemmat eNews tiedotteet