FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0
Tervetuloa MediaSolution sivuille! Olemme digitaalisen AV-, esitys- ja opetusteknologian maahantuoja ja tukkumyyjä. Edustamiamme tuoteryhmiä ovat:

teemakuva
AVerVision dokumenttikamerat

Suosittu laatuvalmistaja jolle on ominaista innovatiivisuus ja erinomainen hinta-laatusuhde jo pienimmissäkin malleissa. AVerVision dokumenttikameroiden kanssa toimitetaan myös A+ Suite visualisointiohjelmisto. A+ Suite tuo käytännössä älytauluista tutut notaatio, ym. ominaisuudet dokumenttikameran yhteyteen. Nyt mukana myös ClassSend virtuaalinen opetusverkko.
teemakuva
Lumens dokumenttikamerat ja luentotallentimet

Lumens tarjoaa koulutuskäyttöön optimoitua, uutta edullista mallia PS-751, johon on sisäänrakennettu matriisi. PS751 laitteessa on potentiaalia varsinkin ylemmän asteen koulutuskäyttöön, yrityksiin ja kaikkialle missä tarvitaan huippulaatuisia "visualisaattoreita". Huippumalli PS-760HD tuo mukanaan vallankumouksellisen streaming-teknologian verkotetun esittämisen tarpeisiin. Se soveltuu erinomaisesti esim. suuriin auditorioihin, telepresence- ja videoneuvotteluratkaisuihin, ym. Siis kaikkialle missä edellytetään huippuominaisuuksia ja korkeaa laatutasoa.
teemakuva
iSmart luennoitsijaa automaattisesti seuraava PTZ-kamera

iSmart LTC-S2007 on ainutlaatuinen, luennoitsijaa seuraava HD-tason PTZ-kamera, joka hyödyntää viimeisintä kasvojentunnistus- ja liikkeenseurantateknologiaa. LTC-S2007 HD pystyy täsmällisesti lukkiutumaan luennoitsijaan ja seuraamaan häntä automaattisesti ympäri esitystilaa, ilman mitään erillisiä antureita, täysin itsenäisesti. iSmart LTC-S2007 on aivan ehdoton varuste kaikkiin nykyaikaisiin esitys- ja luentotiloihin.
teemakuva
Pan/Tilt/Zoom (PTZ) SDI/USB3 kääntöpääkamerat ja USB-konferenssipuhelimet

Korkealuokkainen PTZ-kääntöpääkamera on ihanteellinen varuste videoneuvottelussa, etäopetuksessa, lääketieteellisissä sovelluksissa, oikeussaleissa, online-asiakaspalvelussa, yrityskoulutuksessa, sekä turvallisuus- ja valvontasovelluksissa, joissa edellytetään maksimaalista ohjattavuutta sekä teräväpiirtoista ja luonnonmukaista värikuvaa. Nyt valikoimissa myös USB-konferenssipuhelimet (VoIP).
teemakuva
Tabletti- ja kannettavien tietokoneiden lataus- ja synkronointivaunut

Tablettien synkronointi- ja latausvaunu on tarpeellinen jokaisessa luokassa, jossa käytetään tabletteja opetuksen apuna. Vaunun avulla voit ladata erilaisia tabletteja kuten iPad, Android ja Windows. Sync-toiminnon avulla voit nopeasti lisätä, poistaa ja muokata sovelluksia, tiedostoja ja käyttäjäprofiileja samanaikaisesti vaunuun liitetyihin iPad-tabletteihin. Tabletit mahdollisine suojakuorineen ovat varmassa turvassa vaunun kestävien teräsovien ja vahvan lukituksen takana. Myös laukkumalleja.
teemakuva
AVer HD ja Full HD-videoneuvottelulaitteet sekä -kalusteet

AVerin uusimpien standardien mukaiset HD-videoneuvottelulaitteistot yritys- ja koulutuskäyttöön. Versio EVC300 sisältää mm. videoneuvottelusillan 3+1 osallistujalle. HD DualStream-tekniikka mahdollistaa videokuvan ja PC-datakuvan samanaikaisen lähetyksen FullHD 1080p tarkkuudella. Sisäänrakennettu SIP-palvelin ja rekisterin hallinta mahdollistaa EVC300:n ja SIP-pohjaisten laitteiden, kuten LapTopien, tablettien ja älypuhelinten väliset videoneuvotteluyhteydet.
teemakuva
AVerCaster Streaming enkooderit ja serverit sekä AVerMedia USB3.0 videokaappauslaite

AVerCaster tuotesarja tarjoaa innovatiivisen ratkaisun elävän Full HD-videon suoratoistoon IP-verkoissa. AVerCaster-laitteiden hyvä yhteensopivuus ja käytettävyys sekä streamatun videon korkea kuvanlaatu takaavat erinomaisen hinta-laatusuhteen ja sopivuuden organisaation sisäiseen ilmoittamiseen, elävien tapahtumien välittämiseen verkossa, webinaareihin sekä toimimisen hälytyskanavana. Ustream-valmius Internet-jakelua varten. Nyt saatavana myös USB3.0 videokaappauslaite.
teemakuva
LUXI signaalinhallintatuotteet

LUXI Electronics Corp. (Irvine, California) on AV-tekniikan nouseva tähti. Erityisesti innovatiiviset Presenter ™ sarjan tuotteet on otettu innolla vastaan AV-suunnittelussa ja -asennuksissa. Nyt Luxi on tuonut markkinoille erittäin monipuolisen SDH-310SM esitysvalitsimen jossa on myös sisäänrakennettu skaalain.
teemakuva
REACH luentotallennin ja streamingjärjestelmät

Reach Bee8 on uuden sukupolven digitaalinen HD-luentotallennin kolmella DVI-tuloliitännällä. Bee 8 streamaa verkkoon samanaikaisesti 5 unicast-streamia. Laite tallentaa esitykset 1T sisäiselle levylle ja/tai USB-muistiasemalle. Tallennusmuoto on yleinen MP4. REACH-valikoimaan kuuluu useita erillisiä media-enkoodereita ja -dekoodereita sekä järjestelmän hallintaohjelmistoja. Pyydä yleisesite.
teemakuva
IAdea ja iMotion INFO-esitysjärjestelmät ja digitaaliset INFO-näyttöratkaisut

Tutkimukset vahvistavat, että esim. digitaaliset myymälämainontaratkaisut motivoivat asiakasta enemmän ja lisäävät selvästi myynnin volyymiä. Maahantuontiohjelmaamme kuuluvat IAdean Android-pohjaiset mediatoistimet ja -näytöt. IAdea on nyt tuonut markkinoille ensimmäisen 4K-toistinversionsa joka sopii myös näyttöseiniin. Ulkokäyttöön tarjoamme iMotionin erilaisia toteemi- ja seinämallisia täysin sään ja pakkasen kestäviä, vandaalivarmoja digital signage näyttimiä.
teemakuva
Dataprojektoreiden lamput

Ohjelmassamme on Euroopan laajin valikoima dataprojektoreiden lamppuja, yli 16 000 mallia. Eli käytännössä kaikkien tunnettujen dataprojektoreiden lamput. Voit valita alkuperäisen lampun tehtaan pakkauksessa, alkuperäisen lampun nimettömässä pakkauksessa tai huokean OEM-korvauslampun. Kaikilla lampuilla on takuu. Hintamme ovat edullisia. Toimitusaika yleisimmille tyypeille on vain muutama päivä. Erikoismallitkin lyhyellä toimitusajalla.
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0
© vaartela.NET - 2016. JÄRJESTELMÄMME KÄYTTÄÄ EVÄSTEITÄ SESSIONHALLINTAAN. THIS SITE USES COOKIES FOR SESSION MANAGEMENT.
Tyhjennysmyynti - tarvitsemme nopeasti lisää tilaa uusille tuotteille!
Kuva
Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia hyviä AV-tuotteita pilkkahintaan. Täysin uusia pistämättömiä tai vähän käytettyjä näyttelylaitteita toimintatakuulla. .....

LUE LISÄÄ...


LUMENS VC-A60S on uusi FullHD PTZ-kamera mahtavalla 30 x optisella zoomilla
Kuva
Se on omiaan valvontaan, seurantaan sekä broadcasting-käyttöön. Suuri kuvausnopeus 60k/s takaa erinomaisen videolaadun. .....

LUE LISÄÄ...


AVerVision on koulujen suosikkimerkki!
Kuva
AVerin uuden sukupolven dokumenttikameroissa malleissa on nyt sekä HDMI-tulo että HDMI-lähtöliitännät, mikä yhdessä korkean FullHD-resoluution kanssa tarkoittaa loistavaa kuvanlaatua.....

LUE LISÄÄ...


Aiempia eNewsejä:
- LUXI signaalinhallintatuottet valikoimassamme
- IAdea on esitellyt uuden AnyTiles-konseptin
- "Suomi 10-15 vuotta jäljessä digioppimisessa. Kansanedustaja antaa tylyn arvion "
- Etälääkäri tuli osaksi terveyspalveluja, Kela korvaa nyt hoidon