Tervetuloa MediaSolution sivuille! Olemme digitaalisen esitys- ja opetusteknologian maahantuoja ja tukkumyyjä. Keskeisiä tuoteryhmiämme ovat:

teemakuva
AVerVision dokumenttikamerat ja latausvaunut

Suosittu laatuvalmistaja jolle on ominaista innovatiivisuus ja erinomainen hinta-laatusuhde jo pienimmissäkin malleissa. AVerVision dokumenttikameroiden kanssa toimitetaan myös A+ Suite visualisointiohjelmisto. A+ Suite tuo käytännössä älytauluista tutut notaatio, ym. ominaisuudet dokumenttikameran yhteyteen ja AVer TabSync tablettien synkronointi- ja latausvaunu ratkaisee tablettiavusteisen opetuksen käytännön ongelmat.
teemakuva
Lumens dokumenttikamerat ja latausvaunut

Lumens tarjoaa koulutuskäyttöön optimoitua, uutta edullista mallia PS-751, johon on sisäänrakennettu matriisi . PS751 laitteessa on potentiaalia varsinkin ylemmän asteen koulutuskäyttöön, yrityksiin ja kaikkialle missä tarvitaan huippulaatuisia "visualisaattoreita". Huippumalli PS-760HD tuo mukanaan vallankumouksellisen streaming-teknologian verkotetun esittämisen tarpeisiin. Se soveltuu erinomaisesti esim. suuriin auditorioihin, telepresence- ja videoneuvotteluratkaisuihin, ym. Siis kaikkialle missä edellytetään huippuominaisuuksia ja korkeaa laatutasoa. Tutustu myös uusiin käteviin Rhino tablettien latausvaunuihin
teemakuva
Pan/Tilt/Zoom (PTZ) etäohjattavat kääntöpääkamerat

Korkealuokkainen PTZ-kääntöpääkamera on ihanteellinen varuste videoneuvottelussa, etäopetuksessa, lääketieteellisissä sovelluksissa, oikeussaleissa, online-asiakaspalvelussa, yrityskoulutuksessa, sekä turvallisuus- ja valvontasovelluksissa, joissa edellytetään maksimaalista ohjattavuutta sekä teräväpiirtoista ja luonnonmukaista värikuvaa. Edustuksemme Lumens, Minrray, Reach, Sony ja Winsafe.
teemakuva
AVer HD ja Full HD-videoneuvottelulaitteet

AVerin uusimpien standardien mukaiset HD-videoneuvottelulaitteistot yritys- ja koulutuskäyttöön. Versio HVC330 sisältää mm. videoneuvottelusillan 3+1 osallistujalle. HD DualStream-tekniikka mahdollistaa videokuvan lähetyksen HD 720p tarkkuudella sekä datakuvan samanaikaisen lähetyksen SXGA-tarkkuudella. Toimitus sisältää kaiken tarpeellisen, mukaanlukien erittäin laadukkaan 5:n megapikselin kääntöpääkameran ja erinomaisen kätevän pöytämikrofoni-kaiutinyksikön sekä ergonomisen infrapunakauko-ohjaimen.
teemakuva
AVerCaster Streaming enkooderit ja serverit

AVerCaster tuotesarja tarjoaa innovatiivisen ratkaisun elävän Full HD-videon suoratoistoon IP-verkoissa. AVerCaster-laitteiden hyvä yhteensopivuus ja käytettävyys sekä streamatun videon korkea kuvanlaatu takaavat erinomaisen hinta-laatusuhteen ja sopivuuden organisaation sisäiseen ilmoittamiseen, elävien tapahtumien välittämiseen verkossa, webinaareihin sekä toimimisen hälytyskanavana. Ustream-valmius Internet-jakelua varten.
teemakuva
REACH multimedia-tallennin/palvelin järjestelmät

Reach Bee8 on uuden sukupolven digitaalinen HD-luentotallennin kolmella DVI-tuloliitännällä. Bee 8 streamaa verkkoon samanaikaisesti 5 unicast-streamia. Laite tallentaa esitykset 1T sisäiselle levylle ja/tai USB-muistiasemalle. Tallennusmuoto on yleinen MP4. REACH-valikoimaan kuuluu useita erillisiä media-enkoodereita ja -dekoodereita sekä järjestelmän hallintaohjelmistoja. Pyydä yleisesite.
teemakuva
IAdea ja Signagelive INFO-esitysjärjestelmät ja digitaaliset myymälämainontaratkaisut

IAdea myymälämainontaratkaisut perustuvat uusimpaan digital signage-näyttötekniikkaan. Tutkimukset vahvistavat, että digitaaliset myymälämainontaratkaisut motivoivat asiakasta enemmän ja lisäävät selvästi myynnin volyymiä. IAdea digital signage INFO-järjestelmät sopivat erinomaisesti myös oppilaitoksiin ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Signagelive web-pohjainen medianhallintaympäristö mahdollistaa kaikkien näyttöpisteiden helpon hallinnan Internet-yhteyden kautta ajasta ja paikasta riippumatta. Käyttöliittymänä toimii normaali web-selain.
FinnAV Oy MediaSolution, Kantelettarentie 7r, 00420 HELSINKI, FINLAND. Puh. 09-879 5639, Y2437564-0
© vaartela.NET - 2015. - KUVIEN TAI MUUN MATERIAALIN OSITTAINENKIN LAINAAMINEN ILMAN LUPAA ON KIELLETTY.

AVer EVC300 ja EZMeetup yhdistävät perinteisen videoneuvottelun ja mobiililaitteet

Kuva

AVerin uusi EVC300 videoneuvottelulaite tekee erilliset ja kalliit videoneuvottelusillat tarpeettomiksi. Laitteessa on neuvottelusilta sisäänrakennettuna, mikä mahdollistaa yhtäaikaiset yhteydet 4-pisteen välillä. Lisäksi EVC300:ssa on integroitu SIP-palvelin ja rekisterinhallinta mikä mahdollistaa yhteydenpidon mobiililaitteiden kuten PC-koneiden, tablettien ja jopa älypuhelinten kanssa! Tarvitaan vain EZMeetup sovellus (PC, Android tai Apple)...

LUE LISÄÄ...Bee8 Live-stream luentotallennin on välttämätön varuste siirryttäessä kohti digitaalista koulua

Kuva

Lukiolaisten edellytetään nykyään hankkivan oman kannettavan tai tablettitetokoneen. Ylioppilastutkinto muuttuu sähköiseksi ja ensimmäiset sähköiset kirjoitukset on tarkoitus järjestää syksyllä 2016. Bee8:n avulla normaali audiovisuaalinen opetus muuntuu automaattisesti digitaaliseen muotoon, jota on helppo jakaa edelleen vaikka USB-tikulla. NYT UUTENA OMINAISUUTENA POWERPOINT PUSH TOIMINTO.

LUE LISÄÄ...Android INFO-järjestemätarjous: huippuedullinen paketti, johon kuuluu Full-HD mediatoistin sekä 3:n vuoden Signagelive-käyttölisenssi

Kuva

Dension CPX-1 on Signagelive-pilvipalvelulle optimoitu Full HD-mediatoistin, joka tarjoaa runsaasti edistyksellisiä ominaisuuksia jotka aiemmin edellyttivät kalliita PC- pohjaisia ratkaisuja. Dension CPX-1 &Signagelive - paketti muuttaa minkä tahansa näyttölaitteen nopeasti ja helposti täydelliseksi Digital Signage-INFO-esitysjärjestelmäksi.

LUE LISÄÄ...