FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0
Tervetuloa MediaSolution sivuille! Olemme digitaalisen AV-, esitys- ja opetusteknologian maahantuoja ja tukkumyyjä. Myymme tässä esitettyjä tuotteita loppukäyttäjille valtuutettujen jälleenmyyjiemme* kautta. Edustamiamme tuoteryhmiä ovat:

teemakuva
AVerVision dokumenttikamerat

Johtava dokumenttikameravalmistaja, jolle on ominaista innovatiivisuus ja erinomainen hinta-laatusuhde jo pienimmissäkin malleissa. AVerVision dokumenttikameroiden kanssa toimitetaan myös A+ Suite visualisointiohjelmisto. A+ Suite tuo käytännössä älytauluista tutut notaatio, ym. ominaisuudet dokumenttikameran yhteyteen. Nyt mukana myös ClassSend virtuaalinen opetusverkko.
teemakuva
Lumens dokumenttikamerat

Lumens tarjoaa koulutuskäyttöön optimoitua, uutta edullista mallia PS-751, johon on sisäänrakennettu matriisi. PS751 laitteessa on potentiaalia varsinkin ylemmän asteen koulutuskäyttöön, yrityksiin ja kaikkialle missä tarvitaan huippulaatuisia "visualisaattoreita". Huippumalli PS-760HD tuo mukanaan vallankumouksellisen streaming-teknologian verkotetun esittämisen tarpeisiin. Se soveltuu erinomaisesti esim. suuriin auditorioihin, telepresence- ja videoneuvotteluratkaisuihin, ym. Siis kaikkialle missä edellytetään huippuominaisuuksia ja korkeaa laatutasoa.
teemakuva
iSmart luennoitsijaa automaattisesti seuraavat PTZ-kamerat

iSmart LTC-A2001N ja LTC-S2007 ovat ainutlaatuisia, luennoitsijaa seuraavia HD-tason PTZ-kameroita, jotka hyödyntävät viimeisintä kasvojentunnistus- ja liikkeenseurantateknologiaa. LTC-kamera pystyy täsmällisesti lukkiutumaan luennoitsijaan ja seuraamaan häntä automaattisesti ympäri esitystilaa, ilman erillisiä antureita, täysin itsenäisesti. Versiossa LTC-A2001N on lisäksi IP-hallinta ja -streaming. iSmart LTC-kamera on aivan ehdoton varuste kaikkiin nykyaikaisiin esitys- ja luentotiloihin.
teemakuva
Pan/Tilt/Zoom (PTZ) kääntöpääkamerat iSmartilta, Lumensilta ja Telycamilta

Korkealuokkainen PTZ-kääntöpääkamera on ihanteellinen varuste videoneuvottelussa, etäopetuksessa, lääketieteellisissä sovelluksissa, oikeussaleissa, online-asiakaspalvelussa, yrityskoulutuksessa, sekä turvallisuus- ja valvontasovelluksissa, joissa edellytetään maksimaalista ohjattavuutta sekä teräväpiirtoista ja luonnonmukaista värikuvaa. Nyt valikoimissa myös USB-konferenssipuhelimet (VoIP).
teemakuva
Tabletti- ja kannettavien tietokoneiden lataus- ja synkronointivaunut

Tablettien synkronointi- ja latausvaunu on tarpeellinen jokaisessa luokassa, jossa käytetään tabletteja opetuksen apuna. Vaunun avulla voit ladata erilaisia tabletteja kuten iPad, Android ja Windows. Sync-toiminnon avulla voit nopeasti lisätä, poistaa ja muokata sovelluksia, tiedostoja ja käyttäjäprofiileja samanaikaisesti vaunuun liitetyihin iPad-tabletteihin. Tabletit mahdollisine suojakuorineen ovat varmassa turvassa vaunun kestävien teräsovien ja vahvan lukituksen takana. Myös laukkumalleja.
teemakuva
AVer HD ja Full HD-videoneuvottelulaitteet sekä -kalusteet

AVerin uusimpien standardien mukaiset HD-videoneuvottelulaitteistot yritys- ja koulutuskäyttöön. Versio EVC300 sisältää mm. videoneuvottelusillan 3+1 osallistujalle. HD DualStream-tekniikka mahdollistaa videokuvan ja PC-datakuvan samanaikaisen lähetyksen FullHD 1080p tarkkuudella. Sisäänrakennettu SIP-palvelin ja rekisterin hallinta mahdollistaa EVC300:n ja SIP-pohjaisten laitteiden, kuten LapTopien, tablettien ja älypuhelinten väliset videoneuvotteluyhteydet.
teemakuva
AVerCaster Streaming enkooderit ja AVerMedia USB3.0 videokaappauslaite

AVerCaster tuotesarja tarjoaa innovatiivisen ratkaisun elävän Full HD-videon suoratoistoon IP-verkoissa. AVerCaster-laitteiden hyvä yhteensopivuus ja käytettävyys sekä streamatun videon korkea kuvanlaatu takaavat erinomaisen hinta-laatusuhteen ja sopivuuden organisaation sisäiseen ilmoittamiseen, elävien tapahtumien välittämiseen verkossa, webinaareihin sekä toimimisen hälytyskanavana. Ustream-valmius Internet-jakelua varten. Nyt saatavana myös USB3.0 videokaappauslaite.
teemakuva
Extron AV-ohjausjärjestelmät, -matriisit ja -valitsimet

Extron Electronics on yksi maailman johtavia AV-komponenttien valmistajia. Sivuillamme on esillä vain osa Extronin tuotteista, kattava valikoima löytyy valmistajan sivuilta. Extronit ovat ammattikäyttöön tehtyjä AV-integraatiotuotteita ja AV-myyntimme on Extronin kouluttama.
teemakuva
LUXI signaalinhallintatuotteet

LUXI Electronics Corp. (Irvine, California) on AV-tekniikan nouseva tähti. Erityisesti innovatiiviset Presenter ™ sarjan tuotteet on otettu innolla vastaan AV-suunnittelussa ja -asennuksissa. Nyt Luxi on tuonut markkinoille erittäin monipuolisen SDH-310SM esitysvalitsimen jossa on myös sisäänrakennettu skaalain.
teemakuva
REACH luentotallennin ja Lumens tallentavat videovalitsimet

Reach Bee8 on uuden sukupolven digitaalinen HD-luentotallennin kolmella DVI-tuloliitännällä. Bee 8 streamaa verkkoon samanaikaisesti 5 unicast-streamia. Laite tallentaa esitykset 1T sisäiselle levylle ja/tai USB-muistiasemalle. Tallennusmuoto on yleinen MP4. REACH-valikoimaan kuuluu useita erillisiä media-enkoodereita ja -dekoodereita sekä järjestelmän hallintaohjelmistoja.
teemakuva
IAdea ja iMotion digitaaliset INFO-näyttöratkaisut

Tutkimukset vahvistavat, että esim. digitaaliset myymälämainontaratkaisut motivoivat asiakasta enemmän ja lisäävät selvästi myynnin volyymiä. Maahantuontiohjelmaamme kuuluvat IAdean Android-pohjaiset mediatoistimet ja -näytöt. IAdea on nyt tuonut markkinoille ensimmäisen 4K-toistinversionsa joka sopii myös näyttöseiniin. Ulkokäyttöön tarjoamme iMotionin erilaisia toteemi- ja seinämallisia täysin sään ja pakkasen kestäviä, vandaalivarmoja digital signage näyttimiä.
teemakuva
Dataprojektoreiden lamput

Ohjelmassamme on Euroopan laajin valikoima dataprojektoreiden lamppuja, yli 16 000 mallia. Eli käytännössä kaikkien tunnettujen dataprojektoreiden lamput. Voit valita alkuperäisen lampun tehtaan pakkauksessa, alkuperäisen lampun nimettömässä pakkauksessa tai huokean OEM-korvauslampun. Kaikilla lampuilla on takuu. Hintamme ovat edullisia. Toimitusaika yleisimmille tyypeille on vain muutama päivä. Erikoismallitkin lyhyellä toimitusajalla.
( *Ota yhteyttä niin kerromme sinulle lähimmän valtuutetun ammatti-AV-myyjäsi. )

FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0    
© vaartela.NET - 2016. JÄRJESTELMÄMME KÄYTTÄÄ EVÄSTEITÄ SESSIONHALLINTAAN. THIS SITE USES COOKIES FOR SESSION MANAGEMENT.

IAdean mediatoistimilla toteutat helposti älykkään ja ammattimaisen INFO-TV järjestelmän, joka täyttää teknisesti kovimmatkin vaatimukset.
Kuva
DIY-periaatteella voit säästää suunnittelu- ja urakointikuluista ja saat juuri sellaisen järjestelmän kuin haluat. Oppilaitoksissa IAdean INFO-TV-ratkaisu on helppo toteuttaa vaikka oppilas- tai opinnäytetyönä.

LUE LISÄÄ...


Nyt ajankohtaista - AVer EVC - enemmän kuin videoneuvottelu:
Kuva
Meiltä löydät parhaat ratkaisut yhdentyvän viestinnän tarpeisiin, kuten uusi AVer EVC350/950 MCU-kommunikaatiokeskus. Ratkaisumme tukevat kansainvälisiä kommunikaatio- ja videostandardeja kuten H.323, H.239, H.264, SIP ja UVC1.5. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja voit rauhassa unohtaa tekniikan

LUE LISÄÄ...


Opiskelu alkaa taas: katsauksessa kouluttajan unelmatyökalu AVerVision M70HD
Kuva
AVer on ollut Suomessa vuodesta 1993 lähtien. Sinä aikana AVerVision dokumenttikameroista on muodostunut koulujen ja oppilaitosten suosikkimerkki, johon luotetaan. AVer on haluttu ja arvostettu työkalu. Tänä päivänä AVer on johtava dokumenttikameroiden valmistaja maailmassa.

LUE LISÄÄ...


Aiempia eNewsejä: