MediaSolution: Digitaalisen viestinnän välineet
teemakuva UUTISET TILAUS TARJOUS YHTEYS YRITYS DEALER HUOLTO ENGLISH
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0
Tervetuloa MediaSolution-websivustolle! Edustamme ja maahantuomme digitaalista AV, esitys ja opetusteknologiaa Suomessa. Myymme tässä esitettyjä tuotteita loppukäyttäjille valtuutettujen jälleenmyyjiemme kautta. Edustamme seuraavia ammattikäyttöön tarkoitettuja merkkejä ja tuoteryhmiä:

teemakuva
AVerVision dokumentti kamerat

AVerVision on johtava dokumenttikameramerkki jolle on ominaista innovatiivisuus ja erinomainen hinta-laatusuhde jopa pienimmissäkin malleissa. AVerVision on erityisesti koulujen suosima brändi.
teemakuva
Lumens dokumentti kamerat

Lumens Digital Optics on yksi johtavista dokumentti- ja PTZ-kameravalmistajista, joka on tunnettu tunnettu ja arvostettu myös Suomessa. Lumensin valtteina on aina ollut erinomainen kuvanlaatu sekä ennakkoluuloton design.
teemakuva
iSmart automaattisesti luennoitsijaa seuraavat kamerat ja Huddle RoomTracker-kamerat

iSmart LTC kamerat ovat automaattisesti luennoitsijaa seuraavia erikoiskameroita, jotka hyödyntävät viimeisintä kasvojentunnistus- ja liikkeenseuranta-teknologiaa. IP-versio tarjoaa myös IP-hallinta- ja streaming ominaisuudet.
teemakuva
IAdea ja iMotion digitaaliset INFO-näyttöratkaisut

Valikoimaamme kuuluvat Android-pohjaiset IAdea Armoroid™-mediatoistimet ja SignBoard-näytöt. IAdea on kehittänyt myös 4K-mediatoistimen joka sopii rajattomasti laajennettaviin näyttöseiniin, ks. AnyTiles. Ulkokäyttöön tarjoamme erilaisia vapaasti seisovia ja seinälle kiinnitettäviä iMotion INFO-näyttimiä.
teemakuva
Pan-Tilt-Zoom PTZ kamerat ja 360 asteen panoraamakamerat

Korkealuokkainen PTZ- kamera on ihanteellinen varuste videoneuvottelussa, etäopetuksessa, lääketieteellisissä sovelluksissa, oikeussaleissa, jne. Nyt saatavana myös 4K resoluution mallit. Brandimme: iSmart, Lumens, Panono, Telycam.
teemakuva
Extron AV-ohjausjärjestelmät, -matriisit ja valitsimet

Extron Electronics on yksi maailman johtavia AV-komponenttien valmistajia. Sivuillamme näet vain pienen osan Extronin tuotteista. Kattava valikoima löytyy valmistajan sivuilta. Kaikki tuotteet Extronin valtavasta valikoimasta ovat saatavana kauttamme muutamassa päivässä.
teemakuva
INOGENI USB3.0-muuntimet ja videomikserit

Inogeni Plug-N-Play USB3.0-muuntimien ja signaaliprosessorien avulla kuka tahansa voi hyödyntää nopeasti ja helposti korkealaatuisia SDI ja HDMI kameroitaan videoneuvotteluun, luentotallennukseen, etäopetukseen ja live-streamaukseen.
teemakuva
Unified Communication ratkaisut ja videoneuvottelu

Unified Communication (UC) - mahdollistaa erilaiset kommunikaatiotavat laitteista ja paikasta riippumatta. Keskeisiä välineitä ovat visuaaliset teknologiaratkaisut, kuten AVer videoneuvottelulaitteet, tracking-kamerat, web-videoneuvottelu ja BlueJeans UC-pilvipalvelut.
teemakuva
PureLink ja LUXI signaalin hallintatuotteet

LUXI Electronics Californiasta tunnetaan AV-tekniikan nousevana tähtenä. Erityisesti innovatiiviset Presenter ™ sarjan tuotteet on otettu innolla vastaan AV-suunnittelussa ja -asennuksissa. Uusi Purelink PureTools-esitysvalitsin on puolestaan suunniteltu Saksassa ja valmistettu Koreassa.
teemakuva
REACH AV-over-IP luento tallentimet ja streamerit

Digitaalinen luentotallennus on päivän puheenaihe. Reach Bee8 luentotallenin muuntaa normaalin audiovisuaalisen opetuksen automaattisesti valmiiksi ikkunoiduksi MP4-videoesitykseksi, jota on helppo katsella ja myös jakaa lähiverkossa tai Internetissä. Tutustu myös muihin Reachin AV over IP-ratkaisuihin.
teemakuva
Tabletti- ja kannettavien tietokoneiden lataus- ja synkronointi kalusteet

Tablettien synkronointi- ja latausvaunu on tarpeellinen jokaisessa luokassa, jossa käytetään tabletteja opetuksen apuna. Tabletit suojakuorien kanssa ovat turvassa lukittavien teräsovien takana. Saatavana on myös kannettavia malleja.
teemakuva
Varalamput dataprojektoreille

Ohjelmassamme on Euroopan laajin valikoima dataprojektoreiden lamppuja, yli 16 000 mallia. Voit valita alkuperäisen lampun tehtaan pakkauksessa, alkuperäisen lampun nimettömässä pakkauksessa tai huokean OEM-korvauslampun. Toimitusaika yleisimmille tyypeille on vain muutama päivä. Erikois mallit lyhyellä toimitusajalla.
teemakuva
Poistomyynti

Varastoomme jää usein uusia, käyttämättömiä takuunalaisia laitteita, jotka ovat poistuneet virallisesta tuotevalikoimasta. Kaikki myydään reilusti alennetuin hinnoin.
teemakuva
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0    
© vaartela.NET - 2017. JÄRJESTELMÄMME KÄYTTÄÄ EVÄSTEITÄ SESSIONHALLINTAAN. THIS SITE USES COOKIES FOR SESSION MANAGEMENT.

Koulutyö on taas alkanut ja mikäs on opiskellessa kun on käytössä hyvät välineet. Sellaiset kuin AVerin tai Lumensin tarkat ja monipuoliset dokumenttikamerat.
Kuva
Esittelemme tässä kolme kovaa dokumenttikameraa, joista on lyhyessä ajassa tullut koulujen ja yliopistojen suosikkeja. Valitse oma suosikkisi näistä:
LUE LISÄÄ...Luulitko että kaikki 4K-mediatoistimet olisivat samanlaisia? IAdea todistaa toisin.
Kuva
Kuitenkaan kaikki 4K-mediatoistimet eivät toista HTML5-sisältöä täydellisesti. Jotkut 4K-toistimet voivat näyttää kuvia ja grafiikka vain 1080p tarkkuudella ja isommalla resoluutiolla skaalaavat fontit karkeasti.
LUE LISÄÄ...Tekniikkalehdet InfoKomputer ja BUG-Magazine ylistävät AVerin videoneuvottelulaitteita. Esittelyssä Orbit-sarja.
Kuva
Uutta on, että Orbit-järjestelmä yhdistää kolme erilaista protokollaa: perinteisen videoneuvottelun (H.323) , liitynnät mobiililaitteiden sekä PC/Mac kautta (SIP-yhteydet) ja nyt myös Skype for Business yhteydet.
LUE LISÄÄ...