MediaSolution: USB3.0-KONVERTTERIT JA -VIDEOMIKSERIT
teemakuva UUTISET TILAUS TARJOUS YHTEYS YRITYS DEALER HUOLTO ENGLISH
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0

logo

USB3.0-MUUNTIMET JA VIDEO MIKSERIT

INOGENI on Kanadalainen USB3.0-videomuuntimien ja -prosessoreiden valmistaja. Inogeni muuntimet integroituvat täysin uusiin streaming-palveluihin ja videoneuvottelujärjestelmiin kuten Skype, Webex, GoToMeeting sekä Google Hangouts. Henkilökohtainen broadcast lähetys onnistuu mainiosti kannettavalla tietokoneella, jossa on vMix tai Wirecast tuotanto-ohjelmisto. Live-videon lähteenä käy HDMI- tai SDI-kamera tai tietokone ja vastaava INOGENI muunnin.


Inogeni USB plug-N-play muuntimien ja signaaliprosessorien avulla kuka tahansa voi hyödyntää nopeasti ja helposti korkealaatuisia SDI ja HDMI kameroitaan videoneuvotteluun, luentotallennukseen, etäopetukseen ja live-streamaukseen.TUOTETIETO JA ESITTEET

( Klikkaa kuvaa => isompi kuva, klikkaa linkkiä => data )
Klikkaa datalehti Klikkaa datalehti Klikkaa datalehti
INO-DVI2USB3 INO-4K2USB3 INO-SDI2USB3
Klikkaa datalehti Klikkaa datalehti Klikkaa datalehti
INO-VGA2USB3 INO-SHARE1 INO-SHARE2

Voit hyödyntää SHARE2- laitteen Mixer-ominaisuutta yhdistääksesi kaksi eri videolähdettä samaan streamiin audion kanssa. Se voi olla ikkunoituna tai kuva-kuvassa . Tämä ominaisuus on hyödyllinen jos video ohjelmistosi tukee vain yhtä videoliitäntää kuten Skype, Zoom, Webex, GoToMeeting ja kaikki web-videoneuvottelu sovellukset. KATSO ESITTELYVIDEO TÄSTÄ

SHARE2-laitetta voidaan ohjata isäntäkoneesta USB HID käyttöliittymällä tai RS-232 komennoilla. Laitteen ohjaamiseen on mahdollista käyttää myös tavallista näppäimistöä.
Lataa tästä INOGENI Sotware Suite for Windows.


tulosta hinnasto

LYHYT KUVAUS JA SUOSITUSHINTA:

USB3-muuntimet:
DVI(HDMI)-USB3-muunnin
INO-DVI2USB3
4K (HDMI)-USB3-muunnin
INO-4K2USB3
3G-SDI-USB3-muunnin
INO-SDI2USB3
VGA/CVBS-USB3-muunnin
INO-VGA2USB3

DUAL USB3-muuntimet:
Kaksikanavainen USB3 AV-muunnin
INO-SHARE1
Kaksikanavainen USB3 AV-muunnin mikserillä
INO-SHARE2

LISÄVARUSTEET:
Kauko-ohjausyksikkö
INO-SH2-REM
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0    
© vaartela.NET - 2017. JÄRJESTELMÄMME KÄYTTÄÄ EVÄSTEITÄ SESSIONHALLINTAAN. THIS SITE USES COOKIES FOR SESSION MANAGEMENT.

LTC-seuraajakameroita on saatavana useita versioita, eri optiikoilla ja liitännöillä. Nyt järjestelmään voidaan liittää myös erillinen taulukamera BLS-200.
Kuva
BLS-200 taulukamera mahdollistaa älykkään valinnan kahden seurantakohteen välillä. Taulukameran ansiosta seuraajakamera kohdentuu taululle kun siellä tehdään töitä ja palautuu seuraamaan luennoitsijaa kun taulua ei käytetä.
LUE LISÄÄ...Korkealuokkainen PTZ-kääntöpääkamera on välttämätön varuste videoneuvottelussa, etäopetuksessa, lääketieteessä, oikeussaleissa sekä yrityskoulutuksessa.
Kuva
Telycam-kameroiden valikoima on markkinoiden laajimpia. Telycamin eri kameramallit on nyt koottu yhteen luetteloon, josta näkyvät helposti kameroiden tekniset tiedot, rinnakkaismallit, jne.
LUE LISÄÄ...Nyt voit kokeilla helppokäyttöistä SignApps-ohjelmaa täysin veloituksetta. Ohjelma on täysversio ilman aikarajoitusta.
Kuva
IAdea SignApps Express on ilmainen, kaikkien IAdea-mediatoistimien kanssa toimitettava, perustason helppokäyttöinen medianhallintaohjelmisto alle 50 toistimen INFO-järjestelimiin, joita hallitaan sisäverkon kautta.
LUE LISÄÄ...Aiemmat eNews tiedotteet