MediaSolution: USB3.0-KONVERTTERIT JA -VIDEOMIKSERIT
teemakuva UUTISET TILAUS TARJOUS YHTEYS YRITYS DEALER HUOLTO ENGLISH
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0

logo

USB3.0-MUUNTIMET JA VIDEO MIKSERIT

INOGENI on Kanadalainen USB3.0-videomuuntimien ja -prosessoreiden valmistaja. Inogeni muuntimet integroituvat täysin uusiin streaming-palveluihin ja videoneuvottelujärjestelmiin kuten Skype, Webex, GoToMeeting sekä Google Hangouts. Henkilökohtainen broadcast lähetys onnistuu mainiosti kannettavalla tietokoneella, jossa on vMix tai Wirecast tuotanto-ohjelmisto. Live-videon lähteenä käy HDMI- tai SDI-kamera tai tietokone ja vastaava INOGENI muunnin.


Inogeni USB plug-N-play muuntimien ja signaaliprosessorien avulla kuka tahansa voi hyödyntää nopeasti ja helposti korkealaatuisia SDI ja HDMI kameroitaan videoneuvotteluun, luentotallennukseen, etäopetukseen ja live-streamaukseen.TUOTETIETO JA ESITTEET

( Klikkaa kuvaa => isompi kuva, klikkaa linkkiä => data )
Klikkaa datalehti Klikkaa datalehti Klikkaa datalehti
INO-DVI2USB3 INO-4K2USB3 INO-SDI2USB3
Klikkaa datalehti Klikkaa datalehti Klikkaa datalehti
INO-SHARE1 INO-SHARE2 INO-SHARE2U
Klikkaa datalehti Klikkaa datalehti Klikkaa datalehti
INO-CAM100 INO-CAM200 INO-CAM300

Voit hyödyntää SHARE2- laitteen Mixer-ominaisuutta yhdistääksesi kaksi eri videolähdettä samaan streamiin audion kanssa. Se voi olla ikkunoituna tai kuva-kuvassa . Tämä ominaisuus on hyödyllinen jos video ohjelmistosi tukee vain yhtä videoliitäntää kuten Skype, Zoom, Webex, GoToMeeting ja kaikki web-videoneuvottelu sovellukset. KATSO ESITTELYVIDEO TÄSTÄ

SHARE2-laitetta voidaan ohjata isäntäkoneesta USB HID käyttöliittymällä tai RS-232 komennoilla. Laitteen ohjaamiseen on mahdollista käyttää myös tavallista näppäimistöä.
Lataa tästä INOGENI Sotware Suite for Windows.


tulosta hinnasto

LYHYT KUVAUS JA SUOSITUSHINTA:

USB3-muuntimet:
DVI(HDMI)-USB3-muunnin
INO-DVI2USB3
4K (HDMI)-USB3-muunnin
INO-4K2USB3
3G-SDI-USB3-muunnin
INO-SDI2USB3
VGA/CVBS-USB3-muunnin
INO-VGA2USB3

DUAL USB3-muuntimet:
Kaksikanavainen USB3 AV-muunnin
INO-SHARE1
Kaksikanavainen USB3 AV-muunnin mikserillä
INO-SHARE2

LISÄVARUSTEET:
Kauko-ohjausyksikkö
INO-SH2-REM
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0    
© vaartela.NET - 2017. JÄRJESTELMÄMME KÄYTTÄÄ EVÄSTEITÄ SESSIONHALLINTAAN. THIS SITE USES COOKIES FOR SESSION MANAGEMENT.

Koulutyö on taas alkanut ja mikäs on opiskellessa kun on käytössä hyvät välineet. Sellaiset kuin AVerin tai Lumensin tarkat ja monipuoliset dokumenttikamerat.
Kuva
Esittelemme tässä kolme kovaa dokumenttikameraa, joista on lyhyessä ajassa tullut koulujen ja yliopistojen suosikkeja. Valitse oma suosikkisi näistä:
LUE LISÄÄ...Luulitko että kaikki 4K-mediatoistimet olisivat samanlaisia? IAdea todistaa toisin.
Kuva
Kuitenkaan kaikki 4K-mediatoistimet eivät toista HTML5-sisältöä täydellisesti. Jotkut 4K-toistimet voivat näyttää kuvia ja grafiikka vain 1080p tarkkuudella ja isommalla resoluutiolla skaalaavat fontit karkeasti.
LUE LISÄÄ...Tekniikkalehdet InfoKomputer ja BUG-Magazine ylistävät AVerin videoneuvottelulaitteita. Esittelyssä Orbit-sarja.
Kuva
Uutta on, että Orbit-järjestelmä yhdistää kolme erilaista protokollaa: perinteisen videoneuvottelun (H.323) , liitynnät mobiililaitteiden sekä PC/Mac kautta (SIP-yhteydet) ja nyt myös Skype for Business yhteydet.
LUE LISÄÄ...