UUTISET
teemakuva UUTISET TILAUS TARJOUS YHTEYS YRITYS DEALER HUOLTO ENGLISH
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0

Liity nyt postituslistallemme! Klikkaa tästä jos haluat saada meiltä jatkossa kiinnostavaa tuotetietoa suoraan omaan sähköpostiisi.

MediaSolution eNews:
logo 15.08.2017 - Koulutyö on taas alkanut ja mikäs on opiskellessa kun on käytössä hyvät välineet.:
Sellaiset kuin AVerin tai Lumensin tarkat ja monipuoliset dokumenttikamerat. Esittelemme tässä kolme kovaa dokumenttikameraa, joista on lyhyessä ajassa tullut koulujen ja yliopistojen suosikkeja.... Lisää..logo 08.08.2017 - Luulitko että kaikki 4K-mediatoistimet olisivat samanlaisia? IAdea todistaa toisin.:
Kaikki 4K-mediatoistimet eivät toista HTML5-sisältöä täydellisesti. Jotkut 4K-toistimet voivat näyttää kuvia ja grafiikka vain 1080p tarkkuudella ja isommalla resoluutiolla skaalaavat fontit karkeasti.... Lisää..logo 11.07.2017 - BlueJeans on validoinut kaksi AVerin kameraa Huddle-room käyttöön:
Validointi on AVerille tärkeää, koska se osoittaa että amerikkalainen BlueJeans luottaa täysin AVerin kamerateknologiaan.... Lisää..logo 04.07.2017 - Reach on laajentanut tuotevalikoimaansa uusilla AV-komponenteilla, jotka tukevat toiminnallisesti valmistajan nykyisiä tuotteita:
Uusiin malleihin kuulu mm. audioprosessori, DVI-jakaja, videoprosessori, HDMI ja SDI konvertterit sekä SDI-jakaja.... Lisää..logo 20.06.2017 - iSmart LTC-seuraajakameroiden valikoima laajeni uudella älykkäällä taulukameralla:
LTC-seuraajakameroita on saatavana useita versioita, eri optiikoilla ja liitännöillä. Nyt järjestelmään voidaan liittää myös erillinen taulukamera BLS-200.... Lisää..logo 13.06.2017 - Telycamin laaja mallisto nyt kätevästi PDF-luettelona - tutustu!:
Telycam-kameroiden valikoima on markkinoiden laajimpia. Telycamin eri kameramallit on nyt koottu yhteen luetteloon, josta näkyvät helposti kameroiden tekniset tiedot, rinnakkaismallit, jne.... Lisää..logo 30.05.2017 - Nyt voit kokeilla helppokäyttöistä SignApps-ohjelmaa täysin veloituksetta. Ohjelma on täysversio ilman aikarajoitusta.:
IAdea SignApps Express on ilmainen, kaikkien IAdea-mediatoistimien kanssa toimitettava, perustason helppokäyttöinen medianhallintaohjelmisto alle 50 toistimen INFO-järjestelimiin, joita hallitaan sisäverkon kautta... Lisää..logo 23.05.2017 - Mitä on "Huddle Room Technology"? Katsaus uusimpiin ratkaisuihin.:
"Huddle Room" on uusi AV-termi, jolla tarkoitetaan toiminnallisesti erotettua, yleensä pientä 2 - 6 hengen neuvotteluhuonetta varustettuna helppokäyttöisellä ja monipuolisella esitys- ja etäkommunikaatiotekniikalla... Lisää..logo 09.05.2017 - AVer CAM340 on uusi 4K- resoluutioinen USB3.0 Huddle Room - neuvottelukamera.:
Voit asentaa AVer CAM340 kameran suoraan nevottelutilan päänäytön yläreunaan tai vaikka läppärin päälle. Myös pöytä- tai hyllyasennus käy päinsä. Kamera on varustettu omalla mikrofonilla ja taitettavalla jalustalla.... Lisää..logo 03.05.2017 - "AV over IP" on tämän hetken ajankohtainen teema. Videostreaming on tästä hyvä esimerkki:
MediaSolutionilla on tarjota tähän streamaustarpeeseen monia erinomaisia ratkaisuja valmistajilta kuten Extron ja Reach, ym.... Lisää..logo 25.04.2017 - Lumensin laadukkaille PTZ-kameroille Extron IP-Link sertifionti:
Lumens on saanut arvostetun Extron IP-Link Sertifioinnin PTZ-huippumalleilleen. Sertifiointi takaa että Lumensin PTZ-kamerat ovat täysin yhteensopivia Extronin AV-ohjainten ja muiden IP Link-tuotteiden kanssa.... Lisää..logo 18.04.2017 - AVer on esitellyt uuden entistä tarkemman version koulujen suosimasta AVerVision F17HD-mallista.:
Erona aiempaan malliin on merkittävästi suurempi, kahdeksan megapikselin CMOS-kuvakenno. Tämän ansiosta kameran piirtokyky on erinomainen.... Lisää..logo 11.04.2017 - iSmart Video AMC-E200T RoomTracker on uusi vallankumouksellinen konsepti:
iSmart Video Tech on ulottanut edistyksellisen seurantateknologiansa nyt myös videoneuvottelu- ja web-yhteistyötiloihin - erityisesti ns. "Huddle Room"- sovelluksiin.... Lisää..logo 04.04.2017 - Reach on esitellyt tämän vuoden aikana jo toisen uutuustuotteen, kompaktin "all-in-one" digitaalitallennus- ja streamerilaitteen nimeltään Bee3:
Bee3-laitteen perusidea on sama kuin isomman Bee8-digitallentimenkin, mutta se on suunniteltu pienemmäksi ja edullisemmaksi, varustettuna omalla 7" kosketusnäytöllään ja Linux-prosessorilla. Oleellista on että Bee3 ei tarvitse erillistä hallinta-PC:tä, vaan kaikki toiminta tapahtuu sen omalla hipaisukäyttöliittymällä.... Lisää..logo 28.03.2017 - AVer on esitellyt uuden Orbit-videoneuvotteluratkaisun joka yhdistää 3 eri protokollaa: H.323, SIP ja Skype FB:
Orbit-järjestelmä yhdistää kolme erilaista protokollaa: H.323, SIP ja Skype for Business, tarjoten lähes rajattomat kommunikaatio- mahdollisuudet. Lisäksi RTMP-protollan tuki mahdollistaa neuvotteluiden tosiaikaisen streamaamisen... Lisää..logo 21.03.2017 - MediaSolution Huddle-tilojen ratkaisut:
"Huddle Room" on uusi AV-termi, jolla tarkoitetaan ympäristöstään akustisesti ja toiminnallisesti erotettua, pientä 2 - 6 hengen kokoushuonetta viimeisimmällä videotekniikalla ja -yhteyksillä. Viime aikoina Huddle-ajattelu on lisääntynyt voimakkaasti myös meillä.... Lisää..logo 14.03.2017 - SZ Reach Tech on esitellyt ainutlaatuisen langattoman yCat digitaalisen tallennus- ja streamausjärjestelmän:
Helmikuussa pidetyssä ISE2017-tapahtumassa Reach esitteli täysin uudenlaisen konseptin kannettavasta, langattomasta digitaalitallentimesta ja streamerista.... Lisää..logo 07.03.2017 - UVC-pohjaisen web-videoneuvottelun yleistyessä on luonnollista että AVer on kehittänyt siihen yhteensopivan USB-konferenssipuhelimen:
AVer FONE50 on tavanomaista USB-konferensipuhelinta asteen järeämpi ratkaisu. Tavoitteena on ollut paitsi kirkas ja selkeä ääni, myös riittävän hyvä kuuluvuus isommassakin tilassa.... Lisää..logo 28.02.2017 - IAdea on julkistanut vuoden 2017 mediatoistinmallistonsa - tutustu valikoimaan!:
Yli 150 000 asennettua Digital Signage INFO-näyttölaitetta ympäri maailman tukeutuu IAdean mediatoistimiin. Valitsemalla IAdean INFO-ratkaisun varmistat että saat viestisi läpi. Nyt ja tulevaisuudessa.... Lisää..logo 21.02.2017 - Dokumenttikameroiden kuvanlaadun merkitys korostuu - AVer F50-8M:
AVer Information on esitellyt uuden entistä tarkemman version suositusta AVerVision F50HD-mallista. Erona aiempaan malliin on merkittävästi suurempi CMOS-kuvakenno sekä 10 kertainen optinen zoom. Kamera pystyy myös kuvaamaan tuplanopeudella verrattuna edeltäjäänsä.... Lisää..logo 14.02.2017 - Auto-tracking PTZ-seuraajakameroiden suosio on kasvanut voimakkaasti. Katso uutuudet!:
Auto-tracking PTZ-seuraajakameroiden suosio maailmalla on kasvanut voimakkaasti. Myös AVer on kehittänyt oman Professional Tracking kameransa. Seuraajakameroiden markkinajohtaja iSmart Video on puolestaan esitellyt ISE2017-messuilla uuden Room Tracker AMC-E200T seuraajakameran.... Lisää..logo 31.01.2017 - Lumens on tuonut kauan kaivatun päivityksen suosittuun PS-DeskTop sarjaansa.:
PS-752 tulee korvaamaan aiemman PS-751 mallin. Suurin ero laitteiden välillä on uudistunut optiikka. Kameran hyväksi havaittu, kestävä perusrakenne kuitenkin säilyy käytännössä ennallaan.... Lisää..logo 24.01.2017 - AVer CC30 on ensimmäinen erityisesti luokkahuoneisiin suunniteltu web-kommunikaatioratkaisu:
CC30 luokkien videoneuvotteluratkaisun avulla AVer tuo nykyaikaisen Huddle-Room ajattelun ja teknologian jokaisen organisaation ja oppilaitoksen ulottuville.... Lisää..logo 18.01.2017 - Integrated Systems Europe-tapahtumasta on tullut maailman johtava AV-integraationäyttely:
ISE2017 on nelipäiväinen 7-10.2 ja mikäli kuulut niihin onnekkaisiin, jotka pääsevät henkilökohtaisesti paikan päälle, niin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa päämiestemme kiinnostaviin uutuuksiin!... Lisää..logo 09.01.2017 - Vuoden 2017 ensimmäisenä uutuutena Lumens on esitellyt uuden DC-193 FullHD dokumentti- kameran.:
DC193 eroaa edeltävästä mallista DC192 lähinnä uudistuneen optiikan osalta. Häviötön zoom on samalla kasvanut peräti 20 kertaiseksi... Lisää..logo 03.01.2017 - Uusi vuosi tuo mukanaan uusia tuotteita valikoimiimme. Esittelyssä on uutuus, todella monipuolinen PureTools PT-PSW-52 esitysvalitsin.:
PT-PSW-52 on monimuoto-AV-valitsin viidellä eri tulolla ja kahdella erilaisella lähtöliitännällä (5x2). PT-PSW-52 esitysvalitsin skaalaa tulosignaalin ja lähettää sen samanaikaisesti HDMI ja HDBaseT lähtöihin.... Lisää..logo 13.12.2016 - "Huddle Room" on videoneuvotteluiden viimeisin trendi!:
"Huddle Room" on uusi termi, jolle ei vielä ole olemassa vakiintunutta käännöstä. Se on ympäristöstään akustisesti ja toiminnallisesti erotettu, pieni 2 - 6 hengen kokoushuone viimeisimmällä videotekniikalla ja -yhteyksillä.... Lisää..logo 29.11.2016 - INOGENI on Kanadalainen USB3.0-videomuuntimien ja -prosessoreiden valmistaja.:
Inogenin AV-USB3.0 muuntimet mahdollistavat laadukkaan videokuvan eri streaming-palveluihin ja videoneuvottelujärjestelmiin kuten Skype, Webex, GoToMeeting sekä Google Hangouts. Voit myös hyödyntää INO-SHARE2-mallin Dual Video Mixer-ominaisuutta yhdistääksesi kaksi eri videolähdettä samaan USB3.0 streamiin audion kanssa, ikkunoituna tai kuva-kuvassa.... Lisää..logo 08.11.2016 - Laatua edullisemmin - Telycam kääntöpääkameroiden hinnat laskivat:
Kasvaneen kysynnän ansiosta saimme nyt neuvoteltua valmistajan kanssa entistäkin edullisemmat hinnat. Siirsimme edun suoraan asiakkaillemme laskemalla Telycam-kameroiden hintoja.... Lisää..logo 01.11.2016 - Lumensin Ladibugit tuovat väriä harmaaseen syksyyn:
Lumens Digital Optics on yksi johtavista dokumentti- ja PTZ-kameravalmistajista, joka on tunnettu tunnettu ja arvostettu myös Suomessa. Oheisella videolla Lumens Integrationin kameraekspertti Michael Olmedo esittelee näitä kameroita mukavaan persoonalliseen tyyiinsä.... Lisää..logo 26.10.2016 - Digitaalinen mediatallennin-palvelin kaikille jotka haluavat hyödyntää nykyaikaista monimediaopetusta:
Uuden Reach CL 4000Pro digitaalisen tallentimen-palvelimen avulla monimuoto-opetus muuntuu automaattisesti ikkunoituun esitysmuotoon. Esitykset tallentuvat MP4 tiedostomuotoon joka on käytännössä parhaiten tuettu multimediaformaatti.... Lisää..logo 11.10.2016 - IP-kamerasta tai IP-PTZ-kamerasta puhuttaessa saattaa mieleen helposti tulla tavallinen valvonta- tai web-kamera.:
Sellaisesta ei kuitenkaan ole kyse tässä yhteydessä. Edustamamme IP-PTZ-kamerat ovat etäohjattavia, ammattikäyttöön suunniteltuja erikoiskameroita huippuluokan optiikalla ja uusimmalla videokompressiotekniikalla sekä Ethernet/LAN yhteydellä.... Lisää..logo 06.10.2016 - Panono on uusi 360 asteen pilvipohjainen panoraamakuvausjärjestelmä:
Panono on kehittänyt tuotteensa ammattimaista panoraamakuvaamista soveltaville tahoille ja se on jo käytössä useilla arvostetuilla yrityksillä kuten BMW, Lufthansa, Universal, WWF, ym.... Lisää..logo 27.09.2016 - BlueJeans Enterprise Video Cloud on käänteentekevä kommunikaatioratkaisu kaikenkokoisille organisaatioille:
BlueJeans ulottaa korkealaatuisen videoneuvottelun perinteisten neuvotteluhuoneiden ulkopuolelle BYOD ja mobiilisovelluksiin. BlueJeans on uskomattoman monipuolinen visuaalinen neuvottelualusta, josta löytyy sopiva tekninen- ja kustannustaso kaikille osallistujille.... Lisää..logo 20.09.2016 - iSmart Videon älykkäät LTC-seuraajakamerat mullistavat luentojen tallennuksen:
LTC-seuraajakameroita on saatavana nyt kaksi eri versiota, SDI-ammattiliitännöillä varustettu perusmalli sekä streamaava IP/LAN rinnakkaismalli.... Lisää..logo 14.09.2016 - Huippuluokan PTZ-kamera on kustannustehokas vaihtoehto kalliille studioteknologialle:
Monet uudet PTZ-kamerat ovat jo niin laadukkaita ja monipuolisia, että ne sopivat ammattimaiseen videotuotantoon tai broadcast-käyttöön. Esittelemme tässä kolme huippuluokan PTZ-kameraa, jotka tarjoavat kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteisesti kalliille studioteknologialle.... Lisää..logo 07.09.2016 - Michael Olmedo esittelee: Lumens "Ladibug" dokkarit:
Lumens Digital Optics Inc. on yksi johtavista dokumenttikameravalmistajista joka on tunnettu myös meillä Suomessa. Lumensin valtteina on aina ollut erinomainen kuvanlaatu sekä ennakkoluuloton design. DC-sarja tunnetaan myös "leppäkerttu" tai "Ladibug"-nimellä... Lisää..logo 31.08.2016 - Terveydenhuollon koulutus digitalisoituu - Reach Medical Master:
Reach on tuonut markkinoille erityisesti lääketieteellisen koulutuksen tarpeisiin optimoidun Full HD digitaalitallentimen, joka toimii samalla myös reaaliaikaisena streamerina. MM3000 kykenee tallentamaan ja yhdistämään automaattisesti kolme HD-videosignaalia ja audion yhdeksi yhteensopivaksi MP4 tiedostoksi joka on helposti jaettavissa edelleen... Lisää..logo 23.08.2016 - IAdean INFO-TV-ratkaisu on helppo toteuttaa vaikka oppilas- tai opinnäytetyönä:
IAdean mediatoistimilla toteutat helposti älykkään ja ammattimaisen INFO-TV järjestelmän, joka täyttää teknisesti kovimmatkin vaatimukset. DIY-periaatteella voit säästää suunnittelu- ja urakointikuluista ja saat juuri sellaisen järjestelmän kuin haluat. Oppilaitoksissa Iadean INFO-TV-ratkaisu on helppo toteuttaa vaikka oppilas- tai opinnäytetyönä.... Lisää..logo 16.08.2016 - Nyt ajankohtaista - AVer EVC - enemmän kuin videoneuvottelu:
Meiltä löydät parhaat ratkaisut yhdentyvän viestinnän tarpeisiin, kuten uusi AVer EVC350/950 MCU-kommunikaatiokeskus. Ratkaisumme tukevat kansainvälisiä kommunikaatio- ja videostandardeja kuten H.323, H.239, H.264, SIP ja UVC1.5. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja voit rauhassa unohtaa tekniikan.... Lisää..logo 09.08.2016 - Opiskelu alkaa taas: katsauksessa kouluttajan unelmatyökalu AVerVision M70HD:
AVer on ollut Suomessa vuodesta 1993 lähtien. Sinä aikana AVerVision dokumenttikameroista on muodostunut koulujen ja oppilaitosten suosikkimerkki, johon luotetaan. AVer on haluttu ja arvostettu työkalu. Tänä päivänä AVer on johtava dokumenttikameroiden valmistaja maailmassa. Viimeisin teknologia ja monipuoliset ominaisuudet osoittavat että AVer ymmärtää esitys- ja opetusalan ammattilaisten tarpeet ja työtavat.... Lisää..logo 05.08.2016 - AVer Information Inc. on panostanut uuteen web- tai pilvipohjaiseen videoneuvotteluun kahdella ammattimaisella neuvottelukameraratkaisulla.:
AVerin UVC-videolaitestandardia tukevat laitteet ovat käytännössä yhteensopivia kaikkien nykyaikaisten webvideoneuvottelu- ja pilvineuvotteluratkaisujen kanssa.... Lisää..logo 05.08.2016 - iSmart Video Tech on parhaiten tunnettu automattisesti luennoitsijaa seuraavasta LTC-S2007 erikoiskamerastaan:
Olemme nyt ottaneet suosikkivalmistajan uusimmat perus-PTZ-kameramallit maahantuontiohjelmaamme. Uusia malleja on tullut mukaan peräti viisi.... Lisää..logo 05.08.2016 - Telecam Technology on nyt esitellyt uudentyyppisen ePTZ-kameran kahdella erillisellä HD-SDI videolähdöllä.:
ePTZ-kamerassa kaikki Pan, Tilt ja Zoom toiminnot on toteutettu elektronisesti.... Lisää..logo 05.08.2016 - AVerilta on ilmestynyt ensimmäinen 4K resoluution dokumenttikamera AVerVision U70.:
Uudessa AVerVision U70 4K-dokumenttikamerassa on hämmästyttävän tarkka kuva ja laite on todella helppokäyttöinen, joten se sopii erinomaisesti juuri koulumaailmaan.... Lisää..logo 05.08.2016 - InfoComm Show Las Vegas 2016 on päättynyt osaltamme todella hienosti!:
Winner Best Of Show -kunniamaininnan on saanut kaksi huipputuotetta valikoimastamme. Ne ovat Lumens VC-A70H 4K PTZ-kamera sekä iSmart LTC-A2001N Lecturer Tracking PTZ-kamera.... Lisää..logo 05.08.2016 - (Pää-) Miehemme InfoCommissa.:
InfoComm on perinteinen AV-alan suurkatselmus, jonne kaikki valmistajat pyrkivät tuomaan uusimmat tuotteensa ja ratkaisunsa - niin myös tälläkin kertaa. Tapahtuma kestää koko viikon, ja mikäli kuulut niihin onnekkaisiin, jotka pääsevät henkilökohtaisesti paikan päälle kehotamme ehdottomasti tutustumaan päämiestemme kiinnostaviin osastoihin. Muut voivat tutustua samoihin uutuuksiin virtuaalisesti netin kautta.... Lisää..logo 05.08.2016 - Kamerauutisia ja uutuuskameroita!:
AV-alalla tapahtuu ja uusia tuotteita syntyy kovaa vauhtia. InfoComm Show Las Vegasissa esitteli taas valtavan määrän uusia AV-tuotteita ja -ratkaisuja.... Lisää..logo 05.08.2016 - 4K eli Ultra HD on AV-esitystekniikan tämänhetkinen trendi.:
4K edellyttää huomattavaa kehitystä esitystekniikan kaikissa vaiheissa kamerasta näyttöön ja signaalinkäsittelyyn sekä jakamiseen eri tavoilla. Pystymme tarjoamaan jo nyt keskeisiä 4K Ultra HD tason AV-komponentteja:... Lisää..logo 05.08.2016 - Averin Additional Warranty Extension-ohjelma:
Rahanarvoinen kädenojennus AVerilta uuden videoneuvottelulaitteen hankkijalle: normaalin 3 vuoden takuuseen kaksi lisävuotta veloituksetta (3+2 ). Tarjous on määräaikainen.... Lisää..logo 05.08.2016 - Suorat lähetykset yleistyvät vauhdilla sosiaalisessa mediassa:
AVerMedian streaming-enkooderit ovat ulkoisia laitteita, jotka pystyvät muokkaamaan FullHD tasoisesta AV-signaalista (HD-kamera, mediatoistin) korkealatuista streamia usealla eri protokollalla.... Lisää..logo 05.08.2016 - LUMENS VC-A60S on uusi FullHD PTZ-kamera mahtavalla 30 kertaisella optisella zoomilla:
Se on omiaan valvontaan, seurantaan sekä broadcasting-käyttöön. Suuri kuvausnopeus 60k/s takaa erinomaisen videolaadun.... Lisää..logo 05.08.2016 - AVerVision on koulujen suosikkimerkki!:
AVerin uuden sukupolven dokumentti-kameroissa malleissa on nyt sekä HDMI-tulo että HDMI-lähtöliitännät, mikä yhdessä korkean FullHD-resoluution kanssa tarkoittaa loistavaa kuvanlaatua.... Lisää..logo 05.08.2016 - MediaSolutionin tarjonta ITK-2016 laitenäyttelyssä:
Jollet itse päässyt tällä kertaa osallistumaan niin esittelemme tässä eNewsissä ITK-näyttelyssä esitellyt uutuustuotteemme.... Lisää..logo 05.08.2016 - LUXI Electronics Corp. On AV-tekniikan nouseva tähti:
Luxi Presenter on vallankumouksellinen, patentoitu ja topologialtaan ketjumainen signalointiratkaisu, joka pystyy korvaamaan useimmat AV-valitsimet, -jakajat ja -matriisiit koosta riippumatta.... Lisää..logo 05.08.2016 - IAdea To Debut AnyTiles Infinite Video Wall Solution:
IAdea Corporation on esitellyt uuden AnyTiles-konseptin jonka avulla voidaa rakentaa rajattoman kokoisia huippuresoluutioisia videoseiniä.... Lisää..logo 05.08.2016 - Suomi 10-15 vuotta jäljessä digioppimisessa.:
Tietoyhteiskunnan asiantuntija ja kansanedustaja Jyrki J.J. Kasvi antaa tylyn arvion siitä, miten suomalaiset ovat onnistuneet hyödyntämään digitaalisia oppimisympäristöjä.... Lisää..logo 05.08.2016 - Etälääkäri tuli osaksi terveyspalveluja - Kela korvaa nyt hoidon.:
Kelan uusi linjaus vahvistaa etälääkäripalveluiden käyttöä osana suomalaista terveydenhuoltoa. Potilaan ei tarvitse poistua kotoaan, yhteyden lääkäriin saa nopeasti, kustannukset ovat edullisempia ja kynnys ottaa yhteyttä asiantuntijaan on matala.... Lisää..logo 05.08.2016 - Hämmästyttävä iSmart LTC-S2007 luennoitsijaa automaattisesti seuraava kääntöpääkamera:
Hämmästyttävä iSmart LTC-S2007 luennoitsijaa automaattisesti seuraava kääntöpääkamera hyödyntää viimeisintä kasvojentunnistus- ja liikkeenseurantateknologiaa. Se pystyy lukkiutumaan ja seuraamaan luennoitsijaa ympäri esitystilaa, täysin itsenäisesti ilman erillisiä antureita. iSmart LTC-S2007 on loistava valinta esim. luentojen helppoon tallentamiseen.... Lisää..logo 05.08.2016 - BlueJeans pilvipohjainen videoneuvottelupalvelu:
BlueJeans pilvipohjaisen visuaalisen yhteistyöalustan ansiosta voit unohtaa ylimääräiset laitteet ja erikoisohjelmistot. Hankkimalla BlueJeans käyttäjätilin ja hyödyntämällä olemassaolevaa videokameralla varustettua päätelaitetta voit osallistua helposti ja nopeasti tehokkaisiin videonevotteluihin.... Lisää..logo 05.08.2016 - Lumens PS751 on työkalu esittämisen ja opettamisen ammattilaisille:
Lumensin PS751 on luotettava ja helppokäyttöinen platform-dokumenttikamera huippuominaisuuksin. Matala profiili, valaistava dokumenttitaso sekä kevytmetalliset kameravarsi ja LED-valaisimet yhdessä viiden vuoden takuun kanssa kertovat siitä että PS751 on tehty vaativaan ammattikäyttöön.... Lisää..logo 05.08.2016 - Telecam Technology on kehittänyt ensimmäisen 4K PTZ-kameran:
Telecam Technology Co. Ltd on High-Tech yritys, joka suunnittelee ja valmistaa ammattitason huippulaatuista videoteknologiaa. Perustuen Ambarellan* digitaaliseen signaaliprosessoritekniikkaan se on nyt kehittänyt ensimmäisen 4K-resoluution PTZ-kameran.... Lisää..logo 05.08.2016 - Yhdentyvä viestintä - Unified Communication:
Meiltä saat parhaat visuaaliset ratkaisut yhdentyvän viestinnän tarpeisiin... Lisää..
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0    
© vaartela.NET - 2017. JÄRJESTELMÄMME KÄYTTÄÄ EVÄSTEITÄ SESSIONHALLINTAAN. THIS SITE USES COOKIES FOR SESSION MANAGEMENT.